Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Νοεμβρίου!

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Νοεμβρίου!

Η εποχή του Σκορπιού είναι μια μεγάλη υπόθεση

Ο νέος μήνας, ο Νοέμβριος, προβλέπεται άκρως ευνοϊκός για αυτά τα ζώδια.

Η εποχή του Σκορπιού είναι μια μεγάλη υπόθεση, είναι η μόνη εποχή του χρόνου που περιλαμβάνει μαγικές στολές, ταινίες τρόμου και πολλά, έντονα συναισθήματα. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με κυβερνήτη τον Άρη, το οποίο οδηγείται από το πάθος. Παρόλο που αυτό το ζώδιο τείνει να έχει κακή φήμη, οι ημερομηνίες γύρω από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου είναι οι πιο ευνοϊκές για την πραγματοποίηση των βαθύτερων επιθυμιών σας.

Για τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους, ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας με το καλύτερο πρόσωπο.

Ταύρος

Καθώς ο Ήλιος συνεχίζει να περνάει από τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας αυτό το μήνα, θα βυθιστείτε στις βαθιές, οικείες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους ανθρώπους. Παρόλο που αυτή η ενέργεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τις συνήθεις συμπεριφορές σας, σας προσφέρει το βάθος που αποζητάτε στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να βρεθείτε ξετρελαμένοι με ένα ξεχωριστό άτομο ή απλώς να εστιάσετε λίγο περισσότερο στην κοινωνική σας ζωή. Τίποτα σε αυτόν τον μήνα δεν θα σας φαίνεται επιφανειακό, οπότε περιμένετε οι συναντήσεις σας να είναι αρκετά έντονες (αλλά κατά βάθος, αυτό σας αρέσει κιόλας).

Λέων

Καθώς ο κυβερνήτης του χάρτη σας, ο Ήλιος, διανύει τον τέταρτο οίκο σας, θα ανταλλάξετε την τυπική κοινωνική σας συμπεριφορά με μια βαθιά εσωτερική ενδοσκόπηση σχετικά με τη ζωή σας. Επιθυμείτε ένα περιβάλλον που να σας φαίνεται συναισθηματικά σταθερό και αμετάβλητο, και καθώς αυτή η εποχή συνεχίζεται, η επιθυμία σας για περισσότερη διατήρηση στον ιδιωτικό σας κόσμο θα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Μπορεί να βρεθείτε να σταθεροποιείτε τις οικιακές σας υποθέσεις ή να κάνετε μια αναζήτηση για την καταγωγή σας. Η ιδιωτική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο, με αποτέλεσμα να περιβάλλεστε μόνο με ανθρώπους, μέρη και πράγματα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Σκορπιός

Όσο συνεχίζεται η εποχή των γενεθλίων σας, θα συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο την ταυτότητά σας και τον εαυτό σας. Παρόλο που δεν σας αρέσει να βρίσκεστε πάντα στο κέντρο της προσοχής, θα λαμβάνετε περισσότερη αναγνώριση από ό,τι συνήθως, επιδεικνύοντας το πάθος και τις αντοχές σας. Θα εργάζεστε σταθερά για τους προσωπικούς σας στόχους, γεγονός που μπορεί να προσελκύσει την προσοχή ορισμένων, αλλά εσείς θα παραμείνετε ατάραχες, ως συνήθως. Αυτόν τον μήνα θα είστε η κύρια προτεραιότητά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να μη χάνεστε πολύ στα βάθη του μυαλού σας και επενδύστε σε λίγη αυτοφροντίδα. Την αξίζετε.

Υδροχόος

Το ταξίδι του Ήλιου στον Σκορπιό συνεχίζεται αυτόν τον μήνα και ρίχνει φως στους τρέχοντες στόχους της καριέρας και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να βρεθείτε προσηλωμένες σε έναν νέο ρόλο στην εργασία σας ή σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα που σας ενθουσιάζει. Μπορεί επίσης να βρεθείτε στο προσκήνιο, καθώς οι άλλοι θα είναι πιο πρόθυμοι να αναγνωρίσουν τη σκληρή δουλειά σας. Ενώ συνήθως προτιμάτε να γιορτάζετε την επιτυχία σας στα παρασκήνια, αυτή η εποχή σας ενθαρρύνει να μιλάτε πιο δυνατά για τις νίκες σας. Αν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας θέλουν να σας γιορτάσουν, επιτρέψτε τους να το κάνουν. Η σεμνότητα είναι αξιοθαύμαστη, αλλά μη φοβηθείτε να επιδείξετε λίγη αυτοπεποίθηση.

Πηγή marieclaire.gr