Δείτε ποια ζώδια επηρεάζoνται περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου!

Δείτε ποια ζώδια επηρεάζoνται περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου!

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου δίνει έμφαση στις σχέσεις

Την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, έχουμε Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού και επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου δίνει έμφαση στις σχέσεις όπου θα έχουμε απρόοπτες και απρόβλεπτες καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να μην δραματοποιείτε καταστάσεις και να μην υπερβάλλετε. Επίσης θα υπάρχει μια τάση να θέλετε να τα ελέγχετε όλα. Προσπαθήστε να το αποφύγετε αυτό.

Στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, θα σχηματιστεί η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 29 του μήνα. Αυτή η πανσέληνος θα φέρει εντάσεις, θυμό και εγωιστικές συμπεριφορές.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο:

Kριός

Στο δικό σας ζώδιο πραγματοποιείται η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δείξετε ψυχραιμία σε όσα ακούτε και σας δημιουργούν εκνευρισμό. Το κλίμα στη δουλειά δεν είναι καλό και ίσως και στο σπίτι τα πράγματα να είναι λίγο ζόρικα. Καλό είναι να μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις και να αποφύγετε καυγάδες που θα σας χαλάσουν την ηρεμία σας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Κριό δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση που αφορά την εργασία σας και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα επηρεαστείτε αρνητικά από κάποιο φιλικό πρόσωπο που βιώνει κάποια σοβαρά προβλήματα.

Ζυγός

Η Πανσέληνος δοκιμάζει την ψυχραιμία των Ζυγών που θέλουν να τα έχουν όλα σε ισορροπία. Θα δυσκολευτείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας στη δουλειά και η διπλωματία αυτές τις ημέρες θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο project.

Αιγόκερως

Ένταση και νεύρα θα υπάρχουν στην εργασία ή το σπίτι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τσακωθείτε με κάποιον από το γραφείο. Δείξτε ψυχραιμία και υπομονή κι αν δείτε ότι η κατάσταση πάει να βγει εκτός ελέγχου, πάρτε απόσταση και μην απαντήσετε σε κάτι αρνητικό που θα ακούσετε.

Πηγή bovary.gr