Βρήκαμε το πιο ξενέρωτο ζώδιο – Λείπει η σπίθα, είναι τέρμα βαρετό!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/4)

Κάθε ζώδιο ξεχωρίζει

Κάθε ζώδιο ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα του και τα χαρίσματά του, υπάρχουν όμως και κάποιοι που έχουν τη ρετσινιά του βαρετού και, σε αυτό ευθύνονται ξεκάθαρα τα άστρα.

Άλλοι πιο κοινωνικοί και άλλοι περιπετειώδεις, κερδίζουν τον τίτλο των πιο δραστήριων και περιζήτητων ζωδίων ωστόσο ένας του ζωδιακού κύκλου χαρακτηρίζεται βαρετός και ξενέρωτος σε όλους τους τομείς. Ο λόγος για τον Ταύρο, ένα ζώδιο που, ναι μεν έχει καλή καρδιά και θα σε κάνει να γελάς όσο πιο συχνά μπορεί, αλλά είναι λίγο βαρετός και ξενέρωτος.

Όταν ένας Ταύρος είναι στο στοιχείο του, έχει μια φυσική γοητεία η οποία ακτινοβολεί, ωστόσο, κάτι που τον καθιστά βαρετό είναι ότι δεν δοκιμάζει νέα πράγματα, όπως χόμπι ή νέες συνήθειες. Εάν υπάρχει ένα ταξίδι που δεν θέλει να κάνει, μια συζήτηση που δεν του αρέσει ή ένα άτομο που δεν συμπαθεί, ο Ταύρος θα προτιμήσει να το αποφύγει.

Αυτό σημαίνει ότι στις σχέσεις και τις φιλίες είναι απίθανο να κάνετε έναν Ταύρο να βγει έξω από τη ζώνη άνεσής του.

Το ίδιο ισχύει και στις ερωτικές του επαφές. Προτιμά την ασφάλειά του και την περπατημένη, δεν δοκιμάζει νέα πράγματα και φοβάται τα ρίσκα με αποτέλεσμα οι σύντροφοί ή οι υποψήφιοι αγαπημένοι του να τον χαρακτηρίζουν ως βαρετό και ξενέρωτο.

Πηγή bovary.gr