Έκραξαν influencer που πήγε στο γυμναστήριο με βαμμένο «κολάν» και τώρα ζητάει τα ρέστα για όσα της είπαν! (VIDEO)

Πέθανε η Μαριάννα Δήτσα, η «Συννεφούλα» του γνωστού τραγουδιού του Διονύση Σαββόπουλου

«Αν δεν έχεις ρούχα, πρέπει να φύγεις κυρία μου!»

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στα social media η κίνηση μιας influencer από τις ΗΠΑ να βάψει στα πόδια της ένα κολάν και να εμφανιστεί έτσι στο γυμναστήριο.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Χ η 25χρονη Νάταλι Ρέινολντς από την Καλιφόρνια, φαίνεται ένας άλλος θαμώνας του γυμναστηρίου να της κάνει παρατήρηση για την αμφίεσή της.

«Αν δεν έχεις ρούχα, πρέπει να φύγεις κυρία μου» της είπε. «Μα φοράω ρούχα!» του απάντησε η 25χρονη.

Αφού το βίντεο συγκέντρωσε 32 εκατομμύρια views η Ρέινολντς σε επόμενες αναρτήσεις της υπερασπίστηκε την επιλογή της και υποστήριξε ότι είναι θύμα διαφορετικών κριτηρίων για τις αμφιέσεις στα γυμναστήρια.

Έτσι σε επόμενες αναρτήσεις της, χρησιμοποίησε εικόνες από διαγωνισμούς body building, αλλά και πλάνα από άλλο YouTuber που πήγε στο γυμναστήριο με μπλουζάκι, που είχε βάψει στο κορμί του, για να δικαιολογήσει την άποψή της αυτή.

Παράλληλα σε άλλη ανάρτησή της, εξήγησε ότι φορούσε το κάτω μέρος από μπικίνι και έναν αθλητικό στηθόδεσμο.

Οι εξηγήσεις της 25χρονης influencer δεν έπεισαν

Οι εξηγήσεις, ωστόσο, της 25χρονης δεν έπεισαν όλους τους σχολιαστές με ορισμένους να επιμένουν ότι ο άνδρας που της έκανε παρατήρηση στο γυμναστήριο «ήταν 100% σωστός. Αποκάλυψε την προκλητική συμπεριφορά σου και εσύ το έπαιξες θύμα».

«Είναι απρεπής αμφίεση» σχολίασε ένας δεύτερος.

Στην ανάρτηση, δε, με το βίντεο υπήρξε επισήμανση από το Χ ότι «ο άνδρας στο βίντεο υπερασπίζεται τους κανόνες του γυμναστηρίου, σύμφωνα με τους οποίους θα πρέπει να φοράς κατάλληλη αμφίεση για γυμναστική. Το να μην φοράς ρούχα θεωρείται κίνηση ασέβειας, ενώ αποτελεί και υγειονομικό κίνδυνο».