Μυθική ατάκα από Κατερινόπουλο σε Νικολούλη που έχασε τον γάτο της (VIDEO)

Μυθική ατάκα από Κατερινόπουλο σε Νικολούλη που έχασε τον γάτο της (VIDEO)

Η προσωπική αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Σε προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Παρασκευής (8/12).

Με την υπόθεση της ηλικιωμένης που εξαφανίστηκε ξαφνικά μαζί με το σκυλάκι της στο Χαλάνδρι ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη. Στις 8 Αυγούστου ξεκίνησε από την οδό Σητείας για την καθιερωμένη βόλτα της με τον Οδυσσέα, το σκυλάκι της, ράτσας μαλτέζ.

Βίντεο έχει καταγράψει την γυναίκα να κατευθύνεται στο πάρκο της γειτονιάς όπου πάνε βόλτα τους σκύλους τους οι κάτοικοι της περιοχής.

Σχολιάζοντας την υπόθεση, η Αγγελική Νικολούλη προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη: «Εντάξει ποιος να κάνει κακό σε σκυλάκι; Είμαι κι εγώ πιεσμένη ψυχολογικά γιατί έχω χάσει τον γάτο μου αυτές τις ημέρες και έχω τρελαθεί. Με ένα κατοικίδιο δένεσαι. Εδώ έχασε άνθρωπο, αλλά είχε παράλληλα και το σκυλάκι της μαζί. Και δεν γύρισε η ίδια, δεν γύρισε και το σκυλί. Ποιος να πάει να κάνει κακό; Δηλαδή και τους δύο τους εξαφάνισε; Πολύ βάρβαρο αυτό».

Τότε ο συνεργάτης της Θανάσης Κατερινόπουλος της είπε με χιούμορ: «Εσείς έχετε το μέσο, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Νικολούλη για να σα τον βρεις», με την δημοσιογράφο να του λέει: «Είναι βάρβαρο να χάνεις, δένεσαι… Τον έχω χάσει και μη μου το θυμίζεις, άστο…».