Survivor: Πιάστηκαν στα πράσα να κλέβουν φαγητό – «Φεύγω από το παιχνίδι» είχε πει ο Τζέιμς Καφετζής

Survivor: Πιάστηκαν στα πράσα να κλέβουν φαγητό - «Φεύγω από το παιχνίδι» είχε πει ο Τζέιμς Καφετζής

Τι έγινε στο Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» λίγες ημέρες μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το παιχνίδι, ένα περιστατικό που δεν γνώριζε κανένας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ιστορία που εμπλεκέται ο ίδιος, η Ασημίνα, ο Φάνης και ο Περπατάρης. Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως μετά από τσακωμό με την παραγωγή ο Τζέιμς έφυγε από την παραλία και επέστρεψε 3 ημέρες μετά αφού τα βρήκαν.

«Κάποιες φορές μας έδιναν κάποια ρύζια πριν από τα συμβούλια. Εγώ επειδή ήθελα να χάσω κιλά, τα έβαζα στην τσάντα μου να τα φάω όταν πεινούσα. Ένας σεκιουριτάς που με είχε βάλει στο μάτι, μου το άνοιξε και το έριξε. Το έδειξα στην παραγωγή και τους είπα ότι θα πάω να πάρω φαγητό.

Έψαξα στα σκουπίδια, βρήκα ένα ρύζι, πέτυχα τον Φάνη με τον Γιάννη και την Ασημίνα και η Ασημίνα έτρεξε στην παραγωγή για να μας δώσει. Και ήρθε η παραγωγή και λέει ότι εφόσον κλέψατε θα φάτε πρόστιμο ένα εβδομαδιάτικο. Αλλά άλλο εβδομαδιάτικο παίρνει ο Φάνης και άλλο εγώ και τους είπα δεν το δέχομαι φεύγω από το παιχνίδι.

Με πήγαν στο ξενοδοχείο τρεις μέρες, ήρθαν, τα βρήκαμε και ξαναγύρισα», είπε χαρακτηριστικά.