Viral στο TikTok ο Έλληνας νοσηλευτής που βγάζει «τρελό» μισθό στην Ιρλανδία

Viral στο TikTok ο Έλληνας νοσηλευτής που βγάζει «τρελό» μισθό στην Ιρλανδία

Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία μιλάει για τον πολύ καλό μισθό, τα επιδόματα και τις πληρωμένες υπερωρίες που παίρνει στη χώρα που εργάζεται

Ο Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία που έγινε viral στο TikTok επειδή σύγκρινε τους μισθούς με εκείνους της Ελλάδας, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα».

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Ηρακλέους, ο μισθός του νοσηλευτή είναι στα 4.000 ευρώ μεικτά, δηλαδή 3.200 ευρώ καθαρά. Μάλιστα για τη βάρδια που ξεκίνησε από τις οκτώ το βράδυ των Χριστουγέννων και ολοκληρώθηκε στις 8 το πρωί της επόμενης ημέρας, ήτοι 12ωρες εργασίας, πήρε 820 ευρώ μικτά (500 ευρώ καθαρά).

«Μας δίνονται και άλλα επιδόματα, όπως επίδομα ρεύματος που αγγίζει τα 450 ευρώ, ασχέτως της περιοχής στην οποία ζεις αλλά και επίδομα ενοικίου σε όλους τους πολίτες της Ιρλανδίας που φτάνει τα 1000 ευρώ» ενώ τόνισε πως «τα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ εδώ είναι πιο φθηνά από ότι είναιι στην Ελλάδα, όπου όταν δούλευα με τον μισθό που έπαιρνα εκεί σκεφτόμουν ακόμη και το να βγω να πάω για ένα καφέ με φίλους».

Δείτε το βίντεο με το οποίο έγινε viral στο TikTok:

@tolisinireland πόσο πληρώθηκα που δούλεψα νύχτα Χριστουγέννων εδώ στην Ιρλανδία? #ιρλανδία🇮🇪 #μετανάστης <a title="νοσηλευτής” href=”https://www.tiktok.com/tag/%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82?refer=embed” target=”_blank” rel=”noopener”>#νοσηλευτής ♬ Irish and Celtic miscellaneous ethnic music(219916) – KK