Τύπος επένδυσε τα 90 ευρώ που κέρδισε στο ξυστό και έγινε εκατομμυριούχος

Τύπος επένδυσε τα 90 ευρώ που κέρδισε στο ξυστό και έγινε εκατομμυριούχος

Ένα ξυστό έμελλε να αλλάξει τη ζωή σε έναν άνθρωπο, καθώς από το πουθενά έγινε εκατομμυριούχος

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι της τύχης, ένας άνδρας από το Μίσιγκαν, νίκησε 90 ευρώ στο ξυστό και αποφάσισε να αγοράσει και άλλα λαχεία. Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι αυτή η επένδυση θα του άλλαζε τη ζωή.

Ο 59χρονος, το όνομα του οποίου έχει αποσιωπηθεί για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής επισκέφθηκε ένα κατάστημα με τυχερά παιχνίδια. Εκεί, αγόρασε αρχικά τέσσερα λαχεία που οδήγησαν σε μια νίκη 90 ευρώ. Αντί να βάλει στην τσέπη του το μικρό ποσό, επέλεξε να επενδύσει ξανά τα χρήματα που κέρδισε αγοράζοντας επιπλέον λαχεία. Ένα από αυτά τον έκανε εκατομμυριούχο.

«Αγόρασα τέσσερα δελτία και κέρδισα 90 ευρώ, οπότε χρησιμοποίησα μέρος των κερδών μου για να αγοράσω περισσότερα δελτία, συμπεριλαμβανομένου αυτού του δελτίου», αφηγήθηκε ο τυχερός νικητής.

Το απρόσμενο κέρδος συνοδεύεται από σχέδια για το μέλλον, καθώς ο νικητής εξέφρασε την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει ένα μέρος των χρημάτων του επάθλου για την αγορά ενός σπιτιού, με πισίνα, εκπληρώνοντας ένα όνειρο για αναψυχή και άνεση στα χρόνια της συνταξιοδότησής του.