Ιnfluencer έκανε σκηνή σε αεροπλάνο, έγινε viral και δέχτηκε πρόταση 25.000 δολαρίων για… ερωτική ταινία – «Είμαι διάσημη, αλήτη» (VIDEO)

Ιnfluencer έκανε σκηνή σε αεροπλάνο, έγινε viral και δέχτηκε πρόταση 25.000 δολαρίων για… ερωτική ταινία - «Είμαι διάσημη, αλήτη» (VIDEO)

Πανικός στο αεροπλάνο

Μια 35χρονη influencer, η οποία έκανε σκηνή σε αεροπλάνο πριν λίγες μέρες, δέχτηκε αμέσως μετά πρόταση πολλών χιλιάδων ευρώ. Συγκεκριμένα, της έκαναν πρόταση να της δώσουν 25.000 δολάρια για συμμετοχή σε ερωτική ταινία.

Στο viral βίντεο φαίνεται η Μόργκαν Οσμάν να φωνάζει σε κάποιον άλλο επιβάτη του αεροπλάνου «πες με ξανά σκύλα, δεν έκανα τίποτα λάθος». Όταν κάποιος άλλος της φώναξε να βγάλει τον σκασμό η ίδια απάντησε άμεσα: «Όχι, εσύ να σκάσεις. Εσύ να σκάσεις και η σκύλα σου». Η επίθεση της influencer δεν σταμάτησε εκεί… καθώς δεν γλίτωσε και εκείνος που κατέγραψε τη σκηνή με την Οσμάν να του λέει «τράβα με, είμαι διάσημη στο Instagram, γ@@@μενε αλήτη».

Ιnfluencer έκανε σκηνή σε αεροπλάνο, έγινε viral και δέχτηκε πρόταση 25.000 δολαρίων για… ερωτική ταινία - «Είμαι διάσημη, αλήτη» (VIDEO)

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τη διαμάχη, ωστόσο, η συμπεριφορά της Osman την έκαναν περίγελο στα social media, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν γνώριζε την ταυτότητά της εκείνη τη στιγμή. «Αν πρέπει να λες στους ανθρώπους ότι είσαι διάσημη, δεν είσαι διάσημη», δήλωσε ένας.

«Κάποιος να πει στην Cringe Kardashian εκεί πέρα, ότι είναι στην οικονομική θέση», ειρωνεύτηκε ένας επικριτής. «Αν είσαι τόσο διάσημη γιατί δεν είσαι στην πρώτη ή έστω στην business class. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ποια είσαι». Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα TMZ μετά τη viral σκηνή στο αεροπλάνο, η ερωτική ιστοσελίδα CamSoda προσέγγισε την 35χρονη Influencer για μια ερωτική ταινία αξιοποιώντας την τελευταία… ατάκα της.

«Δεδομένου του ενδιαφέροντός σου να σε καταγράφουν σε εμάς εδώ στην CamSoda θα μας άρεσε να μεταδώσουμε εικόνες σου στην ΧΧΧ πλατφόρμα μας. Σου προσφέρουμε 25.000 δολάρια για μια ώρα σόου μπροστά στην κάμερα» φέρεται να αναφέρεται στην επιστολή που εστάλη στην 35χρονη. Κατά την ιστοσελίδα ΤΜΖ στην Οσμάν δόθηκε η επιλογή είτε να φορέσει ένα «καυτό» μπικίνι είτε ερωτικά εσώρουχα είτε και τίποτα. Όπως μεταδίδει η New York Post , προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί αν δέχτηκε ή όχι…