Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η viral τούμπα της στη θάλασσα – Το κύμα τής κατέστρεψε τις σέξι πόζες! (VIDEO)

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η viral τούμπα της στη θάλασσα - Το κύμα τής κατέστρεψε τις σέξι πόζες! (VIDEO)

Προσπάθησε να κρατήσει την ισορροπία της αλλά δεν τα κατάφερε

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δεν σταματά να ανεβάζει στο Instagram στιγμιότυπα και βίντεο από τις πολυτελείς διακοπές της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λίγο μετά τη viral αλά… Μέσι φωτογραφία τους σε τζετ σκι, η 29χρονη σύντροφος του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, ανέβασε ένα κλιπ με την ίδια να παλεύει σε μία θάλασσα με κύμα, να σταθεί όρθια.

Στο βίντεο, η Ροντρίγκεζ καταγράφεται να μπαίνει στη θάλασσα και να προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία της, χωρίς, ωστόσο, να το καταφέρνει.

Αφού στέκεται για λίγη ώρα, μερικά δυνατά κύματα τη ρίχνουν κάτω και εκείνη ξεσπά σε γέλια. «Όταν νομίζεις ότι είσαι ανίκητος» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Υπενθυμίζεται ότι μία σειρά από αποκαλυπτικά στιγμιότυπα είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Εκείνη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκαν στη Σαρδηνία, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε μία θαλαμηγό.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είχε δώσει στο κοινό της μια γεύση από το καλοκαίρι τους.

Σε πολλά από τα στιγμιότυπα που είχε δημοσιεύσει ωστόσο, πρωταγωνιστούσε η ίδια, ποζάροντας με ένα κοφτό, μαύρο μαγιό που αναδεικνύει τις καμπύλες της.