Αγνώριστος ο Πρύτανης των Ημισκούμπρια: Η δραματική απώλεια κιλών – Είχε φτάσει 180 και τώρα είναι 93! (VIDEO)

Αγνώριστος ο Πρύτανης των Ημισκούμπρια: Η δραματική απώλεια κιλών – Είχε φτάσει 180 και τώρα είναι 93! (VIDEO)

Ο Πρύτανης μίλησε για την ίδρυση του συγκροτήματος αλλά και για το μαγαζί με αρώματα που έχει τώρα

Οι περισσότεροι ξέρουμε το συγκρότημα των Ημισκούμπρια, τα τραγούδια των οποίων συνόδευσαν πολλές ξέφρενες στιγμές μας. Χρόνια μετά τη διάλυσή τους, οι τρεις δημιουργοί των Ημισκούμπρια έχουν ακολουθήσει τους δικούς τους δρόμους.

Ένας από τους δημιουργούς ήταν και ο Κωνσταντίνος Κωστάκος. Αν δεν σας θυμίζει κάτι το όνομα, τότε σίγουρα θα τον ξέρετε με το παρατσούκλι του. Ο Πρύτανης από τα Ημισκούμπρια έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από πολλά χρόνια, στην κάμερα την εκπομπής «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά.

Ο Πρύτανης μίλησε για την ίδρυση του συγκροτήματος αλλά και για το μαγαζί με αρώματα που έχει τώρα, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη δραματική απώλεια κιλών που είχε. Όπως ανέφερε ο ίδιος αρχικά, ο κόσμος δυσκολεύεται να τον αναγνωρίσει γιατί «έχω αλλάξει εμφανισιακά, τότε ήμουν 400 δισεκατομμύρια κιλά και τώρα έχω γίνει άνθρωπος».

Αναφερόμενος στην τωρινή του κατάσταση μετά τα Ημισκούμπρια, ο Πρύτανης δήλωσε πως «ασχολούμαι με τα αρώματα από το 2012. Η τότε σύζυγός μου είχε κατάστημα και το ψάχναμε μαζί». Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «έχω αλλάξει εμφανισιακά και δεν καταλαβαίνουν όλοι ποιος είμαι όταν με βλέπουν στο μαγαζί. Πέρασα από διάφορες διαδρομές. Έκανα επέμβαση στο στομάχι, είχα φτάσει 180 κιλά και τώρα είμαι στα 93. Το σημαντικότερο είναι η αλλαγή στη διατροφή μου. Έκανα την αλλαγή αυτή γιατί δεν άντεχα τον εαυτό μου».

Μιλώντας για την εποχή που συμμετείχε στα Ημισκούμπρια και στο πώς αντιδρούσε ο κόσμος ότα τους έβλεπε, ο Πρύτανης είπε πως «ως Ημισκούμπρια είχαμε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, αλλά περισσότερο προς τον Μιθριδάτη».

«Βγάλαμε χρήματα τότε, ήταν πολλά για τρία φτωχά παιδιά. Σε σύγκριση, όμως, με αυτά που έπαιρναν οι τραγουδιστές που εμφανίζονταν σε πίστες, ήταν τίποτα. Τα Ημισκούμπρια διαλύθηκαν γιατί υπήρξε ένας τσακωμός και είπαμε να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει, για να είναι καλά», κατέληξε για το συγκρότημα.