Δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση από κουνούπια και άρχισε να βαράει τον εαυτό της σε ζωντανή σύνδεση (VIDEO)

Δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση από κουνούπια και άρχισε να βαράει τον εαυτό της σε ζωντανή σύνδεση (VIDEO)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το χαστούκι που έδωσε στον εαυτό της μια δημοσιογράφος από την Αυστραλία προκειμένου να απαλλαχτεί από ενοχλητικά κουνούπια.

Μια ανθρώπινη αντίδραση έμελλε να γίνει viral. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το χαστούκι που έδωσε στον εαυτό της μια δημοσιογράφος από την Αυστραλία προκειμένου να απαλλαχτεί από ενοχλητικά κουνούπια.

Σε ένα επεισόδιο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, μια δημοσιογράφος στην Αυστραλία έγινε viral μετά από επίθεση που δέχτηκε ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση και μετέφερε το ρεπορτάζ.

Η εν λόγω δημοσιογράφος, η Andrea Crothers, βρέθηκε σε μια κατάσταση που είναι οικεία σε πολλούς, ιδίως σε όσους προέρχονται από τις θερμότερες, επιρρεπείς στα κουνούπια περιοχές. Κατά τη διάρκεια της εκφώνησης του ρεπορτάζ της, η Crothers πολιορκήθηκε από κουνούπια, γεγονός που προκάλεσε μια αυτοσχέδια και σθεναρή άμυνα, η οποία περιελάμβανε χαστούκια στο πρόσωπό της, ζωντανά στον αέρα.

Το σενάριο που αντιμετώπισε είναι μια πεμπτουσία του καλοκαιριού σε αυτές τις περιοχές, όπου το τέλος μιας καυτής ημέρας φέρνει μικρή ανάπαυλα από τη ζέστη και εισάγει μια νέα πρόκληση: την επίθεση των κουνουπιών.

Η εμπειρία του να βρεθεί κανείς ξαφνικά περικυκλωμένος από κουνούπια, με τα παράσιτα να εισβάλλουν σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως το πρόσωπο, είναι καθολικά δυσάρεστη. Η πρώτη αντίδραση των περισσότερων ανθρώπων, όταν καταλαβαίνουν ότι δέχονται επίθεση από κουνούπια, είναι να τα χτυπήσουν.

Η αντίδραση του Crothers στον αέρα είναι αναμφισβήτητα ανθρώπινη. Η viral στιγμή της χρησιμεύει ως μια ανάλαφρη υπενθύμιση των καθημερινών «μαχών» που όλοι μας αντιμετωπίζουμε, είτε ενάντια στη φύση είτε στους μικροενοχλήσεις της καθημερινής ζωής.