Μοντέλα του OnlyFans είναι εκκολαπτόμενες πορνοστάρ: Aναζητούν 18χρονους για να γυρίσουν ροζ βίντεο!

Μοντέλα του OnlyFans είναι εκκολαπτόμενες πορνοστάρ: Aναζητούν 18χρονους για να γυρίσουν ροζ βίντεο!

Η απάντηση που δίνουν τα κορίτσια

Για «αρπακτική συμπεριφορά» κατηγορήθηκαν δύο μοντέλα του OnlyFans, που προσκαλούσαν 18χρονους να γυρίσουν μαζί τους βίντεο για τις… πικάντικες σελίδες τους.

Η 24χρονη Bonnie Blue και η 25χρονη Leilani May ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσκλήσεις προς 18χρονους αποφοίτους σχολείων, για να συμμετάσχουν σε βίντεο πορνό.

Στην κριτική που δέχτηκαν οι γυναίκες απάντησαν ότι όλοι όσοι προσέγγισαν ήταν πάνω από τη νόμιμη ηλικία συναίνεσης.

Οι εκκολαπτόμενες πορνοστάρ ανέφεραν ότι πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους στα στοιχεία ταυτότητάς τους, ενώ τους δίνουν την επιλογή να μη δείχνουν τα πρόσωπά τους στην κάμερα.

Η Blue και η May δέχτηκαν πολλά αρνητικά σχόλια μετά την έκκληση που απηύθυναν στους 18χρονους. «Πολλοί άνθρωποι έχουν θέμα με το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι 18 ετών. Τα αρνητικά σχόλια είναι όπως, “Τι γίνεται αν είναι 17;”. Δεν είναι 17, ελέγχουμε την ταυτότητα, έχουμε μια διαδικασία – συναινούν και υπογράφουν έντυπα συγκατάθεσης», δήλωσε η Blue.

«Οι άνθρωποι που έχουν θέμα με την ηλικία δεν έχουν θέμα με εμάς – έχουν θέμα με το νόμο».

Η Blue δήλωσε ότι είχε λάβει πολλά μηνύματα από αποφοίτους σχολείων, που ρωτούσαν αν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε ένα βίντεο. «Αρχίσαμε να λαμβάνουμε μηνύματα: “Θα είμαι εδώ για το Schoolies, ας γυρίσουμε περιεχόμενο” και γελάσαμε . Γυρίζαμε μόνο με συγκεκριμένους, που πληρούσαν τις προϋποθέσεις και τότε σκεφτήκαμε: “Γιατί όχι;”».

Η May είπε ότι είχαν λάβει όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και μάλιστα είπε ότι είχαν συμπεριλάβει ένα νομικό έγγραφο, για να υπογράψει ο κάθε συμμετέχων. «Πολλά από τα σχόλια που έχουμε λάβει είναι “Τους κυνηγάτε, έχουν πιει και εμπλέκονται και ναρκωτικά”. Αυτά δεν ισχύουν».

«Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να τους πούμε ότι δεν μπορούν να πιουν μέχρι να τελειώσουν τα γυρίσματα. Πρέπει να είναι νηφάλιοι. Υπογράφουν νομικά έγγραφα. Είναι αποκλειστικά δική τους απόφαση και τι τους βολεύει. Συμμετέχουν στα γυρίσματα, όπου εφαρμόζουμε το ασφαλές σεξ και εμείς, ως εργαζόμενοι στο σεξ, ελεγχόμαστε κάθε δύο εβδομάδες. Παίρνουν ένα αντίγραφο του πλήρως μονταρισμένου βίντεο. Αν δεν θέλουν να το κάνουν, δεν το κάνουν. Είναι καθαρά δική τους επιλογή».