Ράνια Τζίμα: Αποκάλυψε το λόγο που ο Γιάννης Πρετεντέρης ξεχνάει να πάει στο δελτίο ειδήσεων – Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι (VIDEO)

Σοκαρισμένη η Ράνια Τζίμα για τον θάνατο του βρέφους στην Άρτα: Έσκυβε το κεφάλι της και δεν μπορούσε να μιλήσει - «Απίστευτο» (VIDEO)

Τι βλέπει ο Γιάννης Πρετεντέρης

Στην εκλογική βραδιά του MEGA, η Ράνια Τζίμα, η Νίκυ Λυμπεράκη, η Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Στο πλατό έδωσαν το «παρών» και πολλοί άνθρωποι από τον χώρο των ψυχαγωγικών εκπομπών, ανάμεσά τους και ο αδέκαστος επιθεωρητής από το τηλεπαιχνίδι «The Chase».

Μιλώντας σε χαλαρούς τόνους, η Ράνια Τζίμα θέλησε να μοιραστεί ένα μικρό παρασκήνιο με τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος όπως φαίνεται είναι φανατικός θαυμαστής του «The Chase».



«Να σας πω ένα μυστικό τώρα! Ξέρετε ότι περνάμε ένα θρίλερ κάθε βράδυ με τον Γιάννη Πρετεντέρη γιατί είστε το lead in μας. Ο Γιάννης Πρετεντέρης όμως, επειδή του αρέσει πάρα πολύ να παίζει από το γραφείο του, ξεχνιέται. Και καμιά φορά πρέπει να τον πάρουμε γρήγορα, να του πούμε… Γιάννη, μην απαντήσεις την τελευταία ερώτηση του Chase και κατέβα στο δελτίο τέλος παντων», είπε χαρακτηριστικά η Ράνια Τζίμα.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης απάντησε με χιούμορ: «Ναι, ξεχνιέμαι και με μαζεύουν για να βγω στο δελτίο».