«Κόλαφος» ο Σπύρος Μαρτίκας για την Μαρία Αντωνά: «Αγνώριστη! Η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου είναι το μακιγιάζ»

«Κόλαφος» ο Σπύρος Μαρτίκας για την Μαρία Αντωνά: «Αγνώριστη! Η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου είναι το μακιγιάζ»

Τις εξελίξεις του φετινού Survivor σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Breakfast@star

Τις εξελίξεις του φετινού Survivor σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Breakfast@star. Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο που έκανε για την Μαρία Αντωνά, λέγοντας ότι λόγω του πολύ μακιγιάζ δεν την αναγνώριζε.

«Τα επεισόδια μέχρι τώρα δεν μου έχουν αφήσει τίποτα το ιδιαίτερο ούτε στο θέμα της συμβίωσης, ούτε και κάτι τρομερό αγωνιστικά. Πιστεύω η εξέλιξη του παιχνιδιού να είναι διαφορετική για να τονωθεί η τηλεθέαση… Η Ασημίνα είναι, όπως την ξέρουμε. Δεν ξέω αν της λείπω εγώ.

Η Δαλάκα μάλλον χρωστάει γιατί πια έχει γίνει καριέρα το Survivor και για πολλούς είναι και πολλοί νέοι άνθρωποι αναζητούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, την αναγνώριση και να κάνουν κάτι μετά το παιχνίδι. Η Δαλάκα για τέταρτη φορά είναι μία επαγγελματίας παίκτρια Survivor. Χρωστάει το περσινό και να παίξει τίμια απέναντι στους οπαδούς της και στους υποστηρικτές της» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και στη συνέχεια απάντησε για τις φήμες σε σχέση με την παίκτρια και τον Acun Ilicali.

Πώς του φάνηκε η Μαρία Αντωνά στο παιχνίδι; «Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ».