Η Τζένιφερ Λόπεζ τρολάρει τους γάμους της στο βιντεοκλίπ του «Can’t get enough»

Η Τζένιφερ Λόπεζ τρολάρει τους γάμους της στο βιντεοκλίπ του «Can't get enough»

Ιδιαίτερη εμφάνιση από την Τζένιφερ Λόπεζ

Τους τρεις προηγούμενους γάμους της πριν από αυτόν με το Μπεν Άφλεκ, τρολάρει στο βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι της «Can’t get enough», η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η JLo κυκλοφόρησε το βίντεοκλιπ του νέου της single «Can’t Get Enough», στο οποίο φαίνεται πως διακωμωδεί του τρεις προηγούμενους γάμους της, πριν τελικά παντρευτεί τον προ 20ετίας σύντροφό της Μπεν Άφλεκ το 2022. Το βιντεοκλίπ ξεκινά με την ίδια ντυμένη στα λευκά να στέκεται στην εκκλησία μπροστά από τον γαμπρό, καθώς ο καθένας τους δηλώνει: «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

Την ώρα όμως που το ζευγάρι βρίσκεται στη δεξίωση του γάμου, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός για τον πρώτο χορό. Η Τζένιφερ Λόπεζ χορεύει μαζί του, ωστόσο καθώς χορεύουν ένας τρίτος γαμπρός κάνει την εμφάνισή του. Κάθεται δίπλα της στο δείπνο, με το βίντεοκλιπ να τελειώνει την ώρα που οι τρεις γαμπροί κόβουν μαζί της την τούρτα.

Τότε επιστρέφει στην πραγματικότητα και εκείνη φαίνεται να κάθεται μόνη της και οι φωνές των γαμπρών να αντηχούν, με όλα όσα έχει κάνει λάθος στις σχέσεις της. Η κυκλοφορία «Can’t Get Enough», σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής «This Is Me… Now», του νέου άλμπουμ της που πρόκειται να κυκλοφορήσει 22 χρόνια μετά το αρχικό «This is Me…Then», ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και η ταινία που έφτιαξε μαζί με τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, «This Is Me…Now: A Love Story». Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν στις 16 Φεβρουαρίου 2024.