Μαγγίρα – Μακαλιάς κατά «Super Κατερίνα»: «Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο»

Μαγγίρα - Μακαλιάς κατά «Super Κατερίνα»: «Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο»

«Δε μπορεί οι εκπομπές να στέλνουν κάμερες σε κηδείες»

Την Παρασκευή (05/01) στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου προβλήθηκε ένα βίντεο από την επιστροφή του Νίκου Πολυδερόπουλου στο θέατρο, έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου αδελφού του.

Πιο συγκεκριμένα, ένας ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» περίμενε τον ηθοποιό έξω από το θέατρο, προκειμένου να του αποσπάσει μια δήλωση.

Το Σάββατο (06/01) ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του ξέσπασαν στον αέρα του Mega, για όσα προβλήθηκαν στη «Super Κατερίνα», ενώ το πρωί της Κυριακής στο «I Love Σου Κου» θέλησαν να τοποθετηθούν για το θέμα, τόσο η Μπέττυ Μαγγίρα, όσο και ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Θέλω να πάρω κι εγώ θέση και να μείνω πάνω σε αυτό που είπε ο Κώστας. Συμφωνώ 100% και δε του λέω κουνώντας το δάχτυλο. Επειδή συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, θα μείνω σε δυο πράγματα. Επειδή γινόταν πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται, να στέλνουμε κάμερα στις κηδείες, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Είτε είναι σε κηδεία, είτε μετά τη κηδεία να κυνηγάμε τον συγγενή, που έχει όλο αυτό τον πόνο μέσα στη ψυχή του να διαχειριστεί κι εμείς του στέλνουμε μια κάμερα με ένα μικρόφωνο. Ειδικά στις κηδείες, δε το συζητώ. Και θέλω να πάρουμε μια απόφαση από κοινού οι εκπομπές και τα κανάλια γενικότερα, να σταματήσει να συμβαίνει αυτό.

Το δεύτερο που θέλω να τονίσω, είναι ότι πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε υποκριτές. Δε μπορεί οι εκπομπές να στέλνουν κάμερες σε κηδείες, να τις βγάζουν και μετά να λένε “πάρ’ το” και να ζητούν συγγνώμη. Δε γίνεται. Όταν στέλνεις μια κάμερα σε κηδεία, στέλνεις κάμερα σε κηδεία. Σταμάτα να το κάνεις αυτό το πράγμα. Μη το κάνεις και μετά βγαίνεις και μου λες… Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός άνθρωπος. Σαν τηλεθεατής μιλάω, όχι σαν παρουσιάστρια. Αν εμένα μου το έκαναν στη μαμά μου αυτό, θα είχα συμπεριφερθεί πολύ άσχημα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς πρόσθεσε: «Δεν είναι θέμα εκπομπών, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν υπάρχει μέτρο καθόλου… Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο. Είναι ακραίο να συμβαίνει» ανέφερε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Ούτε να στέλνω κάμερα και μετά να λέω, “πάρ’το, συγγνώμη”. Αφού το έχω στη σκαλέτα μου, το βλέπω. Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Αυτό πρέπει λίγο να μετριαστεί. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να σκεφτόμαστε αν αυτό το πράγμα συνέβαινε σε εμάς, πως θα αισθανόμασταν; Θα νιώθαμε ωραία;».