Βρήκε νέο αμόρε ο Βράνιες! (ΦΩΤΟ)

Βρήκε νέο αμόρε ο Βράνιες! (ΦΩΤΟ)

Η Σέρβα καλλονή Μαρία είναι ο νέος έρωτας στη ζωή του πρώην άσου της ΑΕΚ

«O Ογκνιεν Βράνιες είναι ξανά ευτυχισμένος ερωτευμένος, έχει μια νέα κοπέλα», έγραψε η εφημερίδα «Κουρίρ» του Βελιγραδίου. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και ποδοσφαιριστής της Τσουκαρίτσκι έκανε σχέση με την αδερφή της συζύγου του Μίλοραντ Ουλέμεκ «Λέγκια» (καταδικασμένος σε 137 χρόνων για συμμετοχή μεταξύ άλλων στη δολοφονία του πρώην Σέρβου Πρωθυπουργού, Ζόραν Ντζίντζιτς).

Όπως έμαθε η Kurir, είναι η καλλονή από το Βελιγράδι Marija, η οποία δεν είναι και τόσο γνωστή στο κοινό. Οι δυο τους είναι μαζί αρκετούς μήνες και η αγάπη τους ανθίζει, κάτι που επιβεβαίωσε και η αδελφή της.

Έχει ήδη “ταγκάρει» τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή που μοιράστηκε επίσης τη φωτό στο προφίλ του και έγραψε με τις καρδιές ότι ήταν μια οικογενειακή φωτογραφία:

«Οικογένεια» – έγραψε ο Vranješ και πρόσθεσε δύο μεγάλα emoticon σε σχήμα ροζ καρδιάς.

Όπως μαθαίνουμε, η φωτογραφία τραβήχτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2024 στο Βελιγράδι, την οποία γιόρτασαν μαζί.

Είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος στόπερ της Τσουκαρίτσκι έδειξε δημόσια τη σύντροφό του μετά το διαζύγιό του με τη σύζυγό του Danijela.

– Ο Vranješ κρύβει την ιδιωτική του ζωή από το κοινό. Έχει σοβαρή σχέση με τη Μαρία και η ιστορία τους είναι τελείως διαφορετική. Είναι χαρούμενος, ήρεμος και γεμάτος. Βγαίνουν μαζί, εκείνη βλέπει τα παιχνίδια του, ταξιδεύουν και είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Η αδερφή της είναι παντρεμένη με τον «Λέγκια» και όλοι στην οικογένεια γνωρίζουν για τους δύο και τους στηρίζουν. Μπορώ να σου πω ότι είναι ένα όμορφο ζευγάρι και ότι τα πάνε πολύ καλά. Δεν είμαι σίγουρος πόσο θα θέλουν οι δυο τους να μοιραστούν προσωπικές στιγμές με το κοινό στο μέλλον. Νομίζω ότι, όπως πριν, θα κρατήσει αυτό το κομμάτι της ζωής του για τον εαυτό του – λέει η πηγή μας και προσθέτει ότι ο Ognjen δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος από τότε που άρχισε να είναι μαζί με τη Μαρία.

Είναι γεμάτος, είναι άλλος άνθρωπος. Οι φίλοι του λένε ότι δεν τον έχουν δει ποτέ έτσι και είναι γνωστό ότι είναι ένας άνθρωπος ζεστός που σπάνια εκδηλώνει συναισθήματα. Αυτή τη φορά δεν είναι έτσι – κατέληξε ο συνομιλητής μας.

Παρεμπιπτόντως, ο Βράνιες επέστρεψε στο σερβικό ποδόσφαιρο μετά από δεκατρία χρόνια και πέρυσι έγινε η μεγαλύτερη μεγαλύτερη του συλλόγου από το Banovo Βrdo. Παίκτης με πλούσια καριέρα, που έπαιξε σε Μολδαβία, Ρωσία, Τουρκία, Ισπανία, Ελλάδα και Βέλγιο, συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με την επιλογή της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ήδη ζει στο Βελιγράδι για περισσότερο έξι μήνες.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, θέμα είναι πότε θα αρχίσουν να αρχίσουν να συγκατοικούν.

Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον Βράνιες σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις και στα μηνύματά μας», κατέληξε στο ρεπορτάζ της η σερβική εφημερίδα.

Βρήκε νέο αμόρε ο Βράνιες! (ΦΩΤΟ)