Το πονηρό τρεντ με τον ανάποδο ανανά -Τι σημαίνει

Το πονηρό τρεντ με τον ανάποδο ανανά -Τι σημαίνει

Viral στο TikTok

Ο ανανάς, το αγαπημένο εξωτικό φρούτο πολλών, παίρνει μια άλλη σημασία και γίνεται viral στο TikTok.

Το hashtag #UpsideDownPineapple έχει κατακτήσει το τελευταίο διάστημα το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, καταγράφοντας 138 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόλις λίγες ημέρες.

Αλλά τι τρέχει με τον ανανά;

Το φρούτο, λοιπόν, όταν απεικονίζεται ανάποδα αποκτά ένα πονηρό κρυφό συμβολισμό. Δείχνει ότι τα ζευγάρια είναι πρόθυμα για ερωτικούς πειραματισμούς – και φαίνεται εντελώς αθώο χωρίς εμπιστευτικές πληροφορίες.

Οι τυχαίοι ταξιδιώτες καρφιτσώνουν αφίσες με ανάποδους ανανάδες στις πόρτες των δωματίων των ξενοδοχείων και των κρουαζιερόπλοιων για να ενημερώσουν τους άλλους παραθεριστές ότι είναι έτοιμοι για swinging. Κάποιοι μάλιστα βάζουν μέχρι και χαλάκια καλωσορίσματος!

Το hashtag #UpsideDownPineapple έχει καταγράψει 138 εκατομμύρια προβολές στο TikTok από την Τετάρτη, με μερικά κλιπ να υποστηρίζουν ότι οι swingers αφήνουν ακόμη και έναν πραγματικό αναποδογυρισμένο ανανά μπροστά από το κατάλυμά τους στο Airbnb για να δείξουν ότι τους αρέσει η ανταλλαγή συντρόφων.

 

@jeremyvanderhoef #CloseYourRings #ArbysDiabloDare #upsidedownpineapple ♬ Jaws Theme – Jaws

«Οι σεξουαλικές ορμές των ανθρώπων τείνουν να ξεφεύγουν κατά τη διάρκεια των διακοπών», δήλωσε ο John Kamau, διευθύνων σύμβουλος της εφαρμογής γνωριμιών Cruise Ship Mingle, στην εφημερίδα The Post, λέγοντας ότι έχει σοκαριστεί από τον αριθμό των ζευγαριών που κάνουν swinging και εγγράφονται στην… φιλική προς τον ανανά υπηρεσία του.

Αλλά ενώ κάποιοι λάγνοι παραθεριστές επιδεικνύουν με θράσος τον ανανά τους, άλλοι swingers είναι πιο διακριτικοί, βάζοντας καρφίτσες και σκουλαρίκια ανανά στα ρούχα τους για να δηλώσουν την ιδιότητά τους.

«Πες μου ότι είσαι swinger χωρίς να μου πεις ότι είσαι swinger», έγραψε μια πειραματική TikTokker κάτω από ένα viral βίντεο που την δείχνει να γυρίζει το σκουλαρίκι της με τον ανανά ανάποδα.

Δεν είναι σαφές πώς το αναποδογυρισμένο φρούτο έφτασε να σηματοδοτεί το swinging. Ωστόσο, οι παρατηρητές της αργκό παρατήρησαν ότι η δημοτικότητα του συμβόλου «αυξήθηκε μαζικά» μεταξύ της κοινότητας της ανταλλαγής συντρόφων τη δεκαετία του 1990, ανέφερε το Men’s Health αυτή την εβδομάδα.

Ενώ υπήρχαν εδώ και καιρό άλλοι κρυφοί τρόποι για να αναγνωρίσει κανείς τους swingers – όπως το χορτάρι των πάμπας και ένα άτομο που φοράει ένα μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί του χέρι – ο ανάποδος ανανάς έχει γίνει τώρα το σύμβολο της ημέρας χάρη στο TikTok.

 

@snm416 #swingtok #swinger #upsidedownpineapple ??#HotwireHotelGoals ♬ Good as Hell – Lizzo

Καθώς το καλοκαίρι του 2022 για τα «πάρτι του σεξ» πλησιάζει, η viral πλατφόρμα βίντεο έχει μετατραπεί σε καταφύγιο για την ανταλλαγή ιστοριών και πληροφοριών σχετικά με τα αντισυμβατικά kinks, με το hashtag #swingtok να συγκεντρώνει 1,7 δισεκατομμύρια προβολές.

Ο ανάποδος ανανάς εμφανίζεται συχνά στα βίντεο #swingtok – μια ακόμη απόδειξη της αυξανόμενης δημοτικότητας του συμβόλου.

Σύμφωνα με τη δημοφιλή ιστοσελίδα ταξιδιωτικών συμβουλών Cruise Mummy, οι ανάποδοι ανανάδες εμφανίζονται συχνά στις πόρτες των καμπινών των κρουαζιερόπλοιων.

«Αν δείτε ανανά στην πόρτα ενός κρουαζιερόπλοιου σημαίνει ότι οι άνθρωποι στην καμπίνα είναι έτοιμοι να συναντήσουν άλλα ζευγάρια για “διασκέδαση ενηλίκων”», έγραψε ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης στην ιστοσελίδα.

Τα κρουαζιερόπλοια αποτελούν εδώ και καιρό χώρο για σεξουαλικούς πειραματισμούς, σύμφωνα με τους ειδικούς, με κάποιους ατρόμητους ταξιδιώτες να ενθαρρύνονται από το γεγονός ότι βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους και όχι στη στεριά.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι σε μια κρουαζιέρα είναι εντελώς άγνωστοι … είναι πρόθυμοι να ξεπεράσουν τα όρια και να κάνουν αυτό που διαφορετικά δεν θα έκαναν στον τόπο τους», δήλωσε ο Kamau του Cruise Ship Mingle στην The Post.

Ο Kamau πρόσθεσε ότι έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από δώδεκα κρουαζιέρες τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχει παρατηρήσει σημαντική αύξηση στον αριθμό των ανάποδων ανανάδων που έχουν κολλήσει στις πόρτες των καμπινών.

Ορισμένες κρουαζιέρες έχουν μάλιστα αξιοποιήσει την τάση αυτή, με την Cruise Mummy να αναφέρει ότι το νέο πλοίο Iona της P&O Cruises προσφέρει ένα ποτό που έρχεται σε ένα ποτήρι σε σχήμα ανάποδου ανανά.