Eurovision 2024: Η Ελληνική αποστολή στο Τιρκουάζ Χαλί – Όσα δήλωσε η Μαρίνα Σάττι!

Eurovision 2024: Η Ελληνική αποστολή στο Τιρκουάζ Χαλί – Όσα δήλωσε η Μαρίνα Σάττι!

Στο Τιρκουάζ Χαλί η Μαρίνα Σάττι

Κυριακή του Πάσχα και στο Malmö της Σουηδίας πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης της Eurovision και οι 37 διαγωνιζόμενες αποστολές έκαναν το πέρασμά τους από το λεγόμενο Τιρκουάζ Χαλί προκειμένου να φωτογραφηθούν από τους δημοσιογράφους.

Στο backstage της διαδικασίας έγιναν mini συνεντεύξεις στους καλλιτέχνες με σκοπό όσοι παρακολουθούν το event μέσω ζωντανής μετάδοσης, να τους γνωρίσουν καλύτερα.

Μεταξύ αυτών την εμφάνισή της έκανε και η ελληνική αποστολή με επικεφαλής την Μαρίνα Σάττι, η οποία ήταν ντυμένη με μία σύγχρονη δημιουργία του οίκου Y/Project ενώ οι χορευτές της αλλά και η Ερασμία, που την υποστηρίζει φωνητικά, φορούσαν ρούχα Dante.

Η Tia Kofi που συνάντησε την αποστολή στο παρασκήνιο ρώτησε την Μαρίνα Σάττι για την εμπειρία της να τραγουδήσει μέσα σε ηφαίστειο στη Νίσυρο! Η Μαρίνα, αφού έμεινε έκπληκτη από την ερώτηση, εξήγησε πως η εμφάνισή της αυτή ήταν στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ του νησιού τον Αύγουστο και ενημέρωσε πως φυσικά το ηφαίστειο είναι ανενεργό, επομένως η όλη διαδικασία ήταν ακίνδυνη και ξεχωριστή.