Κόβει ανάσες η Κένταλ Τζένερ: Το αποκαλυπτικό φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα

Κόβει ανάσες η Κένταλ Τζένερ: Το αποκαλυπτικό φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα

Η Κένταλ Τζένερ έκοψε τις ανάσες του ανδρικού πληθυσμού με το αποκαλυπτικό της φόρεμα

Η <a title="Κένταλ Τζένερ” href=”https://dessou.gr/tag/kental-tzener”>Κένταλ Τζένερ υποδέχτηκε το 2024 επιλέγοντας ένα φόρεμα – statement που τονίζει το καλοσχηματισμένο σώμα της προκαλώντας πλήθος συζητήσεων.

Η <a title="Κένταλ Τζένερ” href=”https://dessou.gr/tag/kental-tzener”>Κένταλ Τζένερ ανέβασε χθες φωτογραφίες όπου βρίσκεται στην παραλία φορώντας ένα φόρεμα Helsa, το οποίο σύμφωνα με το People, είναι αξίας 1.200 δολαρίων.

Το πολυσυζητημένο φόρεμα έχει λαιμό σε σχήμα V. Αυτό όμως που το κάνει statement είναι το λεπτό μετάξι από το οποίο είναι ραμμένο και που επιτρέπει στις ρώγες της <a title="Κένταλ Τζένερ” href=”https://dessou.gr/tag/kental-tzener”>Κένταλ Τζένερ να φαίνονται. Ακόμα, το αποκαλυπτικό φόρεμα αφήνει ακάλυπτη και την κοιλιά του καλλίγραμμου μοντέλου.

Το διάσημο μοντέλο συνδύασε το εντυπωσιακό φόρεμα με μαργαριταρένια σκουλαρίκια ενώ έχει πιασμένα τα μαλλιά της με ένα χαλαρό χαμηλό κότσο.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η <a title="Κένταλ Τζένερ” href=”https://dessou.gr/tag/kental-tzener”>Κένταλ Τζένερ είναι και η φίλη της Χάιλι Μπίμπερ, η οποία ποζάρει μαζί της στην παραλία φορώντας ένα επίσης εντυπωσιακό λευκό μάξι φόρεμα.

Τις φωτογραφίες από την απόδραση των δύο μοντέλων συνοδεύει η αναστοχαστική λεζάντα της Kendal Jenner:

«Τα χρόνια περνούν και φαίνονται όλο και πιο γρήγορα. Παρουσία και χρόνο είναι τα μόνα που μπορώ να ζητήσω. Τόσο ευγνώμων για ό,τι έχει περάσει, τόσο αισιόδοξη για αυτό που πρόκειται να έρθει. Αγαπήστε τους ανθρώπους που κρατάτε κοντά στην καρδιά σας και μην χάνετε δευτερόλεπτο ❤
2024, λούσε με με αγάπη και γέλιο, ευγνωμοσύνη και ανάπτυξη, υπομονή και παρουσία».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)