Ο Μάθιου Πέρι 24 ώρες πριν πεθάνει: Ήταν με μυστηριώδη γυναίκα και φαινόταν ευτυχισμένος (ΦΩΤΟ)

Σοκ: Πέθανε ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στον «Εραστή δυτικών προαστίων»! (ΦΩΤΟ)

O Μάθιου Πέρι ήταν τόσο απορροφημένος στη συζήτηση που μόλις που άγγιξε το ποτό ή το φαγητό του

Ο Μάθιου Πέρι φάνηκε να είναι ευδιάθετος κατά την τελευταία του έξοδο 24 ώρες πριν από τον φερόμενο ως πνιγμό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το περασμένο Σάββατο.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ απεικονίζουν τον 54χρονο ηθοποιό της σειράς – φαινόμενο Friends, με μια άγνωστη μελαχρινή γυναίκα στο Hotel Bel-Air, όπου το δίδυμο έφαγε μεσημεριανό. Οι φωτογραφίες φέρεται να τραβήχτηκαν γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής. Πηγές είπαν στο πρακτορείο ότι οι φίλοι κάθισαν στο τραπέζι για πάνω από μία ώρα πριν φύγουν μαζί.

Πρόσθεσαν ότι ο σταρ του «Fools Rush In» Μάθιου Πέρι ήταν τόσο απορροφημένος στη συζήτηση που μόλις που άγγιξε το ποτό ή το φαγητό του.

Ο Μάθιου Πέρι 24 ώρες πριν πεθάνει: Ήταν με μυστηριώδη γυναίκα και φαινόταν ευτυχισμένος (ΦΩΤΟ)

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι ο θάνατός του ερευνάται, αλλά δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλλά αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά και ένα φάρμακο για τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Το πρωί του θανάτου του, ο Μάθιου Πέρι είχε παίξει αγώνα pickleball με μια φίλη του, η οποία αποκάλυψε ότι ο σταρ αισθανόταν αδιαθεσία και «κούραση» την τελευταία εβδομάδα και ότι έφυγε στη μέση του αγώνα. Ο Πέρι φέρεται να ήταν ήδη νεκρός όταν ο βοηθός του τον βρήκε αναίσθητο και βυθισμένο στο τζακούζι του σπιτιού του το Σάββατο.

«Ένας παρευρισκόμενος είχε φέρει το κεφάλι του άνδρα πάνω από το νερό και τον έφερε στην άκρη, στη συνέχεια οι πυροσβέστες τον έβγαλαν από το νερό κατά την άφιξή τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Nicholas Prange, στη Page Six τη Δευτέρα.

Οι συμπρωταγωνιστές του Πέρι στα «Φιλαράκια» εξέδωσαν μια κοινή δήλωση τη Δευτέρα, αποχαιρετώντας το «φιλαράκι» τους. Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ ανέφεραν ότι πρόκειται για μια «ασύλληπτη απώλεια».