Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Απολαμβάνει το πρωινό της σε πισίνα

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Απολαμβάνει το πρωινό της σε πισίνα

Το βίντεο της ηθοποιού από τις διακοπές της στις Μαλδίβες

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ συνεχίζει τις διακοπές της στις Μαλδίβες και την Παρασκευή 3 Μαΐου δημοσίευσε νέο βίντεο από την παραμονή της εκεί.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους σχεδόν 3 εκατομμύρια ακολούθους της, ένα βίντεο από την ώρα που παίρνει το πρωινό της στην πισίνα. Η 58χρονη φοράει ένα λεοπάρ μαγιό, τα γυαλιά ηλίου της και τρώει από έναν μεγάλο δίσκο σε σχήμα καρδιάς, που επιπλέει στο νερό.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ποζάρει στην κάμερα και τρώει παράλληλα φρούτα, γιαούρτι και μπισκότα. Σε ένα από τα πλάνα του κλιπ που ανάρτησε στο Instagram, κολυμπάει, χρησιμοποιώντας τον δίσκο σαν σωσίβιο. «Πρωινό αλά Μαλδίβες» γράφει στη λεζάντα του βίντεο. Η δημοσίευσή της απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια από τις πρώτες ώρες, με τους διαδικτυακούς της φίλους να επισημαίνουν, πόσο καλλίγραμμο διατηρεί το σώμα της, ενώ διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Λίγες μέρες πιο πριν, η Χάρλεϊ ανέβασε κι άλλο βίντεο στον λογαριασμό της από τις Μαλδίβες. Σε εκείνο το κλιπ, η ηθοποιός φοράει ένα μαύρο μπικίνι και κάνει βόλτα στην παραλία. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Γεια Μαλδίβες».