Καιρός Πάσχα: Με βροχή οι ετοιμασίες για το σούβλισμα – Βελτίωση από το μεσημέρι

Καιρός Πάσχα: Με βροχή οι ετοιμασίες για το σούβλισμα – Βελτίωση από το μεσημέρι

Βροχερό θα είναι το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα (05.05.2024) σε αρκετές περιοχές της χώρας

Βροχερό θα είναι το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα (05.05.2024) σε αρκετές περιοχές της χώρας, ωστόσο, από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν.

Συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα  αναμένεται προοδευτική υποχώρηση της αστάθειας, χωρίς όμως να λείψουν οι τοπικές βροχές σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά κυρίως ηπειρωτικά τμήματα.

Στην Αθήνα είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές μέχρι το πρωί κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, αλλά προοδευτικά θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα να εκδηλωθούν παροδικοί όμβροι στα ορεινά.

Στους χάρτες παρουσιάζεται η γεωγραφική κατανομή των φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τις πρώτες πρωινές και κατά τις μεσημεριανές/απογευματινές ώρες την Κυριακή του Πάσχα.

Καιρός Πάσχα: Με βροχή οι ετοιμασίες για το σούβλισμα – Βελτίωση από το μεσημέρι Καιρός Πάσχα: Με βροχή οι ετοιμασίες για το σούβλισμα – Βελτίωση από το μεσημέρι