Μάθιου Πέρι: Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον θάνατό του στο τζακούζι – Ποιος τον βρήκε νεκρό (VIDEO)

Μάθιου Πέρι: Η τραγική τελευταία του ανάρτηση - Χαλαρώνει στο τζακούζι όπου λίγες μέρες μετά βρέθηκε νεκρός!

Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στην αστυνομία για βοήθεια

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι ο οποίος βρέθηκε νεκρός, το Σάββατο (28/10), μέσα στο τζακούζι του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις- αν και η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί- αναφέρουν πως ο ηθοποιός πνίγηκε. Σε χθεσινό της δημοσίευμα, η DailyMail, που επικαλείται τους Los Angeles Times, μεταδίδει πως ο ηθοποιός εντοπίστηκε κάτω από το νερό στο τζακούζι από τον βοηθό του.

Μάλιστα, προσπάθησε να τον επαναφέρει, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει ενώ όταν έφτασε η Πυροσβεστική για να τον βγάλει από το τζακούζι, ήταν πλέον αργά.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής είπε: «Ένας ενήλικας, άνδρας, πέθανε πριν φτάσουμε. Ο ασθενής είχε επανατοποθετηθεί σε σημείο που το κεφάλι ήταν εκτός νερού. Οι πυροσβέστες ανέσυραν το θύμα από το τζακούζι και έκαναν μια γρήγορη ιατρική εκτίμηση για να διαπιστώσουν ότι ήταν νεκρός».

Οι εκατομμύρια φαν της σειράς και του «Τσάντλερ Μπινγκ» αναμένουν να μάθουν την αιτία του θανάτου του αφού μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον ιατροδικαστή.

Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στην αστυνομία για βοήθεια

Επίσης, λίγο αφότου τον εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, το TMZ έφερε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση που έγινε στις αρχές για βοήθεια, αλλά και τα πρώτα πλάνα από το σφραγισμένο πλέον σπίτι του.

Εκείνος που βρήκε το άψυχο σώμα του Πέρι, ήταν ο προσωπικός βοηθός του, ο οποίος και κάλεσε αμέσως το 911. Στο ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου. Το TMZ ισχυρίζεται ότι o Αμερικανός ηθοποιός φαίνεται πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή.

Όταν έφτασαν οι διασώστες στο σπίτι του, βρήκαν τον Μάθιου Πέρι αναίσθητο στο τζακούζι. Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την Κυριακή την πρώτη του αναφορά για τον Μάθιου Πέρι.