Αυτή είναι η καλλονή Ελληνίδα που βρέθηκε στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Αυτή είναι η καλλονή Ελληνίδα που βρέθηκε στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό «Miss International 2023»

Η όμορφη Ελληνίδα– Κρητικιά συγκεκριμένα- η οποία βρέθηκε στην 15άδα του διαγωνισμού ομορφιάς Miss International 2023, μίλησε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για την εμπειρία που βίωσε στο διαγωνισμό, αλλά και το άγχος της στο κομμάτι της προετοιμασίας.

Η Ζωή Ασουμανάκη κατάγεται από την Κρήτη και εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss International 2023.

«Τα συναισθήματα μου όλα είναι θετικά, χαίρομαι πάρα πολύ. Μετά από ένα διάστημα προετοιμασίας είχα απογοητευτεί. Ενώ πήγα με καλή ψυχολογία, βλέποντας τις άλλες χώρες, που είχαν κάνει μεγαλύτερη προετοιμασία σε σχέση με μένα, είπα να πάω να το απολαύσω και ότι είναι να γίνει θα γίνει» είπε στην εκπομπή του MEGA.

«Δεν υπήρχε κάποια συμπάθεια κάποιων χωρών, είχαμε την ίδια αντιμετώπιση. Δεν ένιωσα αδικία. Έβλεπα όμως ότι οι άλλες χώρες είχαν προετοιμαστεί αρκετά. Είχα στήριξη, αλλά άλλες χώρες είχαν αρκετή προώθηση» συμπλήρωσε.

Αυτή είναι η καλλονή Ελληνίδα που βρέθηκε στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ποια είναι η όμορφη Ελληνίδα, Ζωή Ασουμανάκη

Η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό «Miss International 2023» κατακτώντας μία θέση στην κορυφαία 15άδα κι εκπροσωπώντας στην κατάταξη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Στις 26 Οκτωβρίου, στο κατάμεστο «National Yoyogi Gymnasium 2» του Τόκιο παρέλασαν εβδομήντα καλλονές απ’ όλο τον κόσμο με παραδοσιακές στολές κι εκπληκτικές τουαλέτες χαρίζοντας ένα πολυπολιτισμικό θέαμα, όχι μόνο στους παρόντες, αλλά και στους χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν live το event μέσα από την πλατφόρμα του ΥouΤube.

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε στην «ON time» και την Σάσα Σταμάτη για τη μεγάλη επιτυχία της: «Ήμουν η μόνη από ευρωπαϊκή χώρα, η οποία κατάφερε να περάσει στις δεκαπέντε φιναλίστ. Είμαι πολύ χαρούμενη που ακούστηκε η Ελλάδα έπειτα από τόσα χρόνια. Έκανα ένα τόσο μακρινό ταξίδι και πήγα μόνη μου, ενώ όλες οι υπόλοιπες κοπέλες είχαν τις οικογένειές τους. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου είναι υπερήφανοι για μένα».

Η Ζωή Ασουμανάκη τον άλλο μήνα θα γίνει 22 χρόνων και όπως η ίδια λέει: «Είμαι φοιτήτρια Διαιτολογίας στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου Κρήτης. Μένω στην Κρήτη και στο διαγωνισμό έκανα τρεις εμφανίσεις: η μία ήταν με μαγιό, που δεν έγινε live, η άλλη ήταν με το βραδινό φόρεμα και η τρίτη ήταν με θέμα το national costume. Εγώ επέλεξα να εμφανιστώ με την παραδοσιακή κρητική σφακιανή φορεσιά, είναι χειροποίητη και ράφτηκε αποκλειστικά για μένα».

Η 22χρονη καλλονή μίλησε και για το bullying που έχει δεχτεί στο σχολείο στο παρελθόν: «Έχω αλλάξει τρία σχολεία, διότι οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και αλλάξαμε πόλη με τη μητέρα μου. Στο σχολείο πέρασα δύσκολα, γιατί δεχόμουν αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου, συγκεκριμένα για τα κιλά! Ήμουν παραπάνω από το φυσιολογικό και μου λέγανε “είσαι χοντρή, είσαι άσχημη”. Είχε πέσει η αυτοπεποίθησή μου και δεν ένιωθα καλά. Δεν με έκαναν παρέα. Είχαν ήδη τις παρέες τους και ζορίστηκα να κάνω φιλίες».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι σήμερα επισκέπτεται ψυχολόγο: «Ήμουν πιεσμένη και απέκτησα ένα αυτοάνοσο. Ήμουν είκοσι χρόνων. Είχα γυροειδή αλωπεκία. Μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα κενά στο κεφάλι. Έκανα ενέσεις με κορτιζόνη για να μου ξαναβγούν τα μαλλιά. Για να ξαναβγούν πέρασαν δύο χρόνια. Έβγαζα μαλλιά και μου ξανάπεφταν. Τώρα, έχει περάσει ένα δίμηνο που έχω κανονικά μαλλιά στο κεφάλι μου. Από την Κρήτη βρέθηκα στην Αθήνα και μετά για σπουδές ξανά στην Κρήτη. Είχα αγχωθεί, γιατί δεν ήξερα αν θα έχω παρέες».

Η Ζωή Ασουμανάκη με την παραδοσιακή κρητική στολή ζωντάνεψε για λίγα λεπτά στη σκηνή του διαγωνισμού την ιστορία της Κρήτης και των περήφανων γυναικών της, φορώντας τη σφακιανή φορεσιά. Στο γιλέκο και στη φούστα, η οποία κεντήθηκε στο χέρι από τη σχεδιάστρια του Κρητικού Αργαστηρίου, Εύα Βαμβουκά, είναι αποτυπωμένη η έμπνευση των Κρητών από τη φύση και την ιστορία της περήφανης νήσου κατά τα βάθη των αιώνων.