Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποια ήταν η μαμά του «Ντάνου» που έφυγε από τη ζωή, Ουρανία Σουλτάνη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το νέο σπαρακτικό μήνυμα για τη μητέρα του που πέθανε μία ημέρα μετά τον γάμο του (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση για τη μαμά του μια ημέρα μετά τον γάμο του

Την περίοδο της μεγαλύτερής του ευτυχίας με τον γάμο του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βίωσε και το πιο σκληρό χτύπημα της μοίρας, «χάνοντας» την αγαπημένη του μητέρα Ουρανία, η οποία έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή της τους τελευταίους μήνες.

Τόσο εκείνος όσο και ο αδελφός του Χάρης ανέμεναν τη δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά διατηρούσαν την ελπίδα και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους.

Η Ουρανία Σουλτάνη, η μαμά του Ντάνου, ήταν ο σημαντικότερος άνθρωπος της ζωής του και ήταν κοντά της μέχρι και τις τελευταίες της στιγμές.

Ο Ντάνος είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε εκείνη. Από τις πρώτες μέρες της συμμετοχής του στο Survivor του 2017, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε αποκαλύψει on camera και είχε μιλήσει στους συμπαίκτες του για τον λόγο που ήθελε να νικήσει το τρόπαιο.

Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως με αυτά τα χρήματα ήθελε να βοηθήσει τη μητέρα του οικονομικά, τόσο γιατί εκείνη είχε παλέψει μετά τον θάνατο του πατέρα του για να μεγαλώσει με αρκετές στερήσεις, εκείνον και τον μικρότερο αδελφό του Χάρη, όσο και για να την διευκολύνει σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Την πρώτη φορά που γνωρίσαμε τη μητέρα του, ήταν λίγο πριν τον τελικό. Στο επεισόδιο που οι φιναλίστ ξανασυναντούν τις οικογένειές τους μετά από αρκετούς μήνες.

Η συγκίνηση της όταν τον αντίκρυσε ήταν εμφανής, με εκείνον να προσπαθεί αστειευμόμενος να την ηρεμήσει: «Μη κλαις ρε μάνα τώρα». Μάνα και γιος άρχισαν τα πειράγματα μεταξύ τους γιατί η μητέρα του είχε αδυνατίσει, από συμπαράσταση για τον γιο της και τις στερήσεις του στον Άγιο Δομίνικο. «Είσαι πάλι μαζί μας, σε βλέπαμε όλους αυτούς τους μήνες τι τράβηξες», έλεγε η Ουρανία Σουλτάνη.

Φυσικά τη βραδιά του τελικού, όταν είδε τους κόπους του γιου της να ανταμείβονται, η χαρά της ήταν απερίγραπτη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέφευγε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα του, αλλά είχε αναφερθεί στη συνέντευξή του πριν από μερικούς μήνες στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη για τη στενή τους σχέση από τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για ποιο λόγο συχνά τη συμβουλεύεται. Ακόμη και αν εκείνη δυσκολεύεται να κατανοήσει τα ζητήματα της δουλειάς του.

Και όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Η πρώτη λέξη που μου έρχεται για τα παιδικά μου χρόνια στη Σκιάθο είναι ευλογία. Η μητέρα μου, κατάγεται από εκεί. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έγινε μία μεγάλη αλλαγή στα 15 μου. Με βοήθησαν οι δικοί μου άνθρωποι να ορθοποδήσω. Ένιωσα την ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μου. Είχα τη μητέρα μου και εκείνη είχε το μεγαλύτερο βάρος, είχα τον αδελφό μου που ήταν πιο μικρός. Τη συμβουλεύομαι την μητέρα μου ως προς την αγνότητα της ευχής της ή του ενστίκτου της για πράγματα που δεν τα γνωρίζει. Πάντα ακολουθώ αυτό το ένστικτό της. Πιστεύω πως είναι περήφανη και για εμένα και για τον αδελφό μου».

Η μητέρα του μέχρι πριν από λίγα χρόνια διατηρούσε ένα μικρό μίνι μάρκετ στη Σκιάθο, αλλά τους τελευταίους μήνες, λόγω της επιβάρυνσης της υγείας της, δεν δούλευε πια.

Στα μέσα του Αυγούστου η κατάσταση της υγείας της μητέρας του επιδεινώθηκε. Με ένα story του στο Ιnstagram, ο Γιώργος ζητούσε άμεσα δότες αίματος για εκείνη, γνωστοποιώντας ότι νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.