Αλ Πατσίνο: Αυτό ήταν – Χώρισε με την 29χρονη σύντροφό του λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους!

Αλ Πατσίνο: Αυτό ήταν - Χώρισε με την 29χρονη σύντροφό του λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους!

Τι ζήτησε η νεαρή πρώην σύντροφός του

Η σύντροφος του Αλ Πατσίνο, Νουρ Αλφαλάχ, κατέθεσε αίτηση για τη φυσική επιμέλεια του γιου τους, Ρόμαν, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές.

Η κατάθεση χρησιμοποιείται συχνά από άγαμα ζευγάρια με παιδιά για τον καθορισμό της επιμέλειας, των επισκέψεων και της διατροφής των παιδιών. Στα νομικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του «Blast», η 29χρονη Αλφαλάχ, επιτρέπει στον 83χρονο Πατσίνο να έχει «εύλογη επίσκεψη» του 3 μηνών μωρού τους.

Η Αλφαλάχ, η οποία είναι παραγωγός που αποφοίτησε από την Κινηματογραφική Σχολή Τέχνης του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, φέρεται επίσης να ζήτησε από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιού να έχει την κοινή νομική επιμέλεια, η οποία θα του επιτρέπει να συμμετέχει σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μωρό τους, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης και της εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το «Blast», στην αρχική κατάθεση δεν αναφερόταν συγκεκριμένο ποσό για τη διατροφή του παιδιού, αλλά σύμφωνα με το νόμο της Καλιφόρνιας, το εισόδημα κάθε γονέα πρέπει πρώτα να διαπιστωθεί πριν από τη χορήγηση διατροφής.

Η Αλφαλάχ φέρεται επίσης να ζητά από το δικαστήριο να πληρώσει ο διάσημος ηθοποιός τα νομικά της έξοδα και κάθε κόστος που σχετίζεται με την υπόθεση. Μια εθελοντική δήλωση γονικής μέριμνας (ή πατρότητας) υπογράφηκε και από τα δύο μέρη, σύμφωνα με πληροφορίες, έξι ημέρες πριν γεννηθεί ο μικρός Ρόμαν.

Η VDOP είναι ένα «κυβερνητικό έντυπο που μπορούν να υπογράψουν δύο γονείς για να δημιουργήσουν μια νόμιμη σχέση γονέα-παιδιού μεταξύ ενός παιδιού και ενός γονέα» και «συχνά υπογράφεται στο νοσοκομείο όταν γεννιέται ένα παιδί, αλλά μπορεί να υπογραφεί και αργότερα», σύμφωνα με τα δικαστήρια της Καλιφόρνιας. Το έγγραφο υπογράφηκε από τον Πατσίνο και έναν τρίτο μάρτυρα.

Την Τετάρτη, ο Πατσίνο και η Αλφαλάχ εθεάθησαν σε δείπνο στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες με ένα άλλο ζευγάρι, είπε μια πηγή στο PEOPLE. Το ζευγάρι έφτασε μαζί και απόλαυσε το δείπνο του, πρόσθεσε η πηγή.