Ζόζεφιν – Νίνο: Ο έρωτάς τους φουντώνει – Εκείνη τραγούδησε κομμάτι του και εκείνος έκανε την πιο τρυφερή κίνηση! (VIDEO)

Ζόζεφιν - Νίνο: Ο έρωτάς τους φουντώνει - Εκείνη τραγούδησε κομμάτι του και εκείνος έκανε την πιο τρυφερή κίνηση! (VIDEO)

Είναι μαζί από τον Απρίλιο

H Ζοζεφίν σε μία συναυλία της, την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, τραγούδησε ένα τραγούδι του αγαπημένου της, Νίνο, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερις μήνες.

Οι δύο τραγουδιστές έχουν κρατήσει σε γενικές γραμμές χαμηλούς τόνους και δεν μοιράζονται την προσωπική τους ζωή στα κοινωνικά δίκτυα. Η Ζόζεφιν, η οποία έδωσε μία συναυλία στην Καρδίτσα, τραγούδησε μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Νίνο, το τραγούδι «Παράνοια».

Αμέσως μετά τη ζωντανή εμφάνιση, η τραγουδίστρια μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τον σύντροφό της να κάνει αναδημοσίευση του βίντεο.

Η Ζοζεφίν και ο Νίνο είναι το τελευταίο διάστημα σε σχέση κι όπως όλα δείχνουν, ζουν τον απόλυτο έρωτα. Το ζευγάρι ήρθε κοντά μέσω κοινών τους φίλων και από την πρώτη στιγμή ένιωσε τη χημεία που υπήρχε ανάμεσά τους.

Οι δύο καλλιτέχνες προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και φροντίζουν να μην απασχολούν την επικαιρότητα με την προσωπική τους ζωή. Η Ζοζεφίν ωστόσο, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση και να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή, ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο, μέσα στη θάλασσα, ενώ η τραγουδίστρια χαμογελά στον φακό.

Ζόζεφιν - Νίνο: Ο έρωτάς τους φουντώνει - Εκείνη τραγούδησε κομμάτι του και εκείνος έκανε την πιο τρυφερή κίνηση! (VIDEO)

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες ο Νίνο και η Ζόζεφιν παρευρέθηκαν στο Nalu. Το ζευγάρι πέρασε το βράδυ στο μαγαζί της παραλιακής και μάλιστα μαζί τους ήταν και η μητέρα της Ζοζεφίν, Μαργαρίτα Βεντή. Οι τρεις τους φαινόντουσαν να περνάνε ωραία, καθώς δεν σταμάτησαν να τραγουδούν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.