Σάλος με τον γιο του Νίκολας Κέιτζ: Επιτέθηκε και τραυμάτισε τη μητέρα του

Σάλος με τον γιο του Νίκολας Κέιτζ: Επιτέθηκε και τραυμάτισε τη μητέρα του

Αναζητείται από τις Αρχές

Το μεγαλύτερο παιδί του Νίκολας Κέιτζ αναζητείται για ανάκριση μετά από ένα επεισόδιο βίας στο σπίτι της μητέρας του. Ο γιος του Χολιγουντιανού σταρ, Γουέστον, 33 ετών, είναι ύποπτος σε μια αναφορά που αφορούσε τη μητέρα του, Κριστίνα Φάλτον, σύμφωνα με το TMZ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ερευνητές θέλουν να του μιλήσουν για μια συμπλοκή που φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Απριλίου στην περιοχή του Λος Άντζελες. Η διαμάχη μεταξύ μητέρας και γιου φέρεται να εξελίχθηκε σε σωματική αλληλεπίδραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στο σπίτι για να ελέγξει τη Fάλτον, αλλά εκείνη αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ίδια διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι οι δυο τους τσακώθηκαν και ζήτησε την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο θέμα. Η ηθοποιός του Snake Eyes εθεάθη να βάζει κέρματα σε ένα παρκόμετρο την Κυριακή με μαύρο μάτι και μελανιές στο πρόσωπό της. Εκεί συναντήθηκε με έναν άγνωστο φίλο, με τον οποίο μοιράστηκαν μια αγκαλιά.

Ο Γουέστον έχει υποβληθεί σε θεραπεία για προβλήματα ψυχικής υγείας στο παρελθόν. Νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική το 2011 μετά από ένα βίαιο επεισόδιο στο Λος Άντζελες. Εκείνη την εποχή, η Φάλτον κατηγόρησε τον νικητή των Όσκαρ για τα ψυχικά προβλήματα του γιου της, ισχυριζόμενη: «Ο Νίκολας Κέιτζ έκανε ζημιά και παρενέβη και έκανε κάτι απολύτως φρικτό και πρέπει απλώς να πάω να πάρω τον γιο μου», είπε στην Inside Edition.

«Είμαι αυτή που μεγάλωσε τον Γουέστον. Είμαι αυτή που τον φρόντισε. Ο πατέρας του ήταν πολύ απασχολημένος με τη δουλειά του ως ηθοποιός», είπε. Η Φάλτον και ο Κέιτζ 60 ετών, άρχισαν να βγαίνουν το 1988 και καλωσόρισαν τον γιο τους Γουέστον το 1990. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και χώρισε ένα χρόνο μετά τη γέννησή του.

Τον περασμένο Νοέμβριο, τόσο ο Γουέστον Κέιτζ όσο και η Φάλτον η οποία έχει ξεκινήσει μια επιτυχημένη σειρά περιποίησης δέρματος, κατέθεσαν μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Γουέστον Hila Arounian, με τον ισχυρισμό ότι υπεξαίρεσε 100.000 δολάρια, συμμετείχε σε εκστρατεία δυσφήμισης εναντίον τους και ζήτησαν «περιοριστική εντολή» που σταμάτησαν τη Φάλτον και την οικογένειά της να βλέπουν τα δίδυμα κορίτσια τους, Venice και Cyress.

Η Φάλτον ισχυρίζεται επίσης ότι η πρώην νύφη της χειραγωγούσε τον γιο της για να καταθέσει περιοριστικό διάταγμα εναντίον της το 2020. Κατά τη στιγμή της κατάθεσης, ούτε ο Νίκολας Κέιτζ ούτε η Φάλτον είχαν συναντήσει τις δίδυμες εγγονές τους, οι οποίες θα κλείσουν τα τέσσερα τον Ιούλιο.

«Είναι καταστροφικό να μην βλέπεις αυτά τα παιδιά. Ο Νίκολας και εγώ δεν έχουμε καταφέρει να συναντήσουμε τις δύο όμορφες μικρές εγγονές μας από τότε που γεννήθηκαν. Βιώνουμε ένα φρικτό εφιάλτη. Είναι τρελό, οδυνηρό, καταστροφικό». Ο Γουέστον έχει δύο μεγαλύτερους γιους τους Lucian, εννέα ετών και Sorin, επτά ετών, με την πρώην σύζυγό του Ντανιέλ με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2013-2016.