Πάουλα Μπαντόσα: Είδε τον Τσιτσιπά με τη μητέρα της, είναι σαν αδελφή της – Κούκλα, μοντέλο και σχεδιάστρια! (ΦΩΤΟ)

Πάουλα Μπαντόσα: Είδε τον Τσιτσιπά με τη μητέρα της, είναι σαν αδελφή της - Κούκλα, μοντέλο και σχεδιάστρια! (ΦΩΤΟ)

Κούκλα η... πεθερά του

Στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά στο παιχνίδι του με τον Ντόμινικ Στρίκερ στον 2ο γύρο του US Open ήταν η Πάουλα Μπαντόσα.

Η Ισπανίδα τενίστρια και κοπέλα του Έλληνα τενίστα ήταν στο box του μαζί με την μητέρα της Μιρέιρα Γκίμπερτ αλλά και τον αδελφό του Στέφανου, τον Πέτρο Τσιτσιπά. Η μητέρα της που ήταν μοντέλο στα νιάτα της δεν σταματάει να χειροκροτεί τον Στέφανο και να τον εμψυχώνει να πετύχει μπρέικ. Φυσικά εκεί είναι και ο προπονητής του Έλληνα τενίστα ο Μαρκ Φιλιππούσης.

Υπενθυμίζεται πως με το δεξί έκανε ντεμπούτο στο US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας 3-0 στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά τένις.

Φαίνεται πως η παρουσία της αγαπημένης του, Πάουλα Μπαντόσα, του έφερε αυτή τη φορά τύχη! Η 25χρονη Ισπανίδα τενίστρια βρέθηκε στις κερκίδες του USTA Billie Jean King National Tennis Center στο Κουίνς της Νέας Υόρκης για να στηρίξει και να επευφημήσει τον σύντροφό της.

Μπαντόσα και Τσιτσιπάς δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ ποστάρουν ασταμάτητα φωτογραφίες από τα ταξίδια τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Μπαντόσα δεν παρακολούθησε τον αγώνα μόνη της, αλλά μαζί με τη μητέρα της, Mireia Gibert Baró. Οι δυο τους έκατσαν στις θέσεις των VIP πίσω από τον αδελφό του Στέφανου Τσιτσιπά, Πέτρο, που επίσης είναι τενίστας.

Η μητέρα της Μπαντόσα είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μόδα και το μόντελινγκ πριν γεννηθεί η κόρη της. Είναι μια ξανθιά, εντυπωσιακή γυναίκα που μοιάζει απίστευτα με την κόρη της, με πολλούς να τις περνούν για αδελφές.

Η Μπαντόσα ήταν πιο casual ντυμένη, με μαύρο crop top και χακί παντελόνι, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω. Αντίθετα, η μητέρα της επέλεξε ένα στράπλες, μπλε τοπ, τζιν παντελόνι, μεγάλη ζώνη, κολιέ-αλυσίδα στον λαιμό και εντυπωσιακά βραχιόλια.

 

 

Μητέρα και κόρη είχαν φωτογραφηθεί πρόσφατα μαζί για την ισπανική έκδοση του Instyle. Η 25χρονη τενίστρια είχε δηλώσει τότε ότι η μητέρα της είναι η έμπνευσή της.