Τάσος Μητρόπουλος: O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει γενέθλια σήμερα και η Νένα Χρονοπούλου έχει πολλά να αποκαλύψει!

Τάσος Μητρόπουλος: O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει γενέθλια σήμερα και η Νένα Χρονοπούλου έχει πολλά να αποκαλύψει!

Σαν σήμερα το 1957 γεννήθηκε στον Βόλο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Ο σύζυγος της Νένας Χρονοπούλου, Τάσος Μητρόπουλος έχει τα γενέθλιά του και εκείνη του ευχήθηκε με μία ανάρτηση.

Σαν σήμερα το 1957 γεννήθηκε στον Βόλο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος που κλείνει τα 66 του χρόνια. Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο του αγαπημένου της από όταν ήταν παιδί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο περιγράφει τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του για να τον φέρει στη ζωή, ενώ κατέληξε να τον αποθεώνει για τον άνθρωπο, στον οποίο έχει εξελιχθεί.

Συγκεκριμένα, η Νένα Χρονοπούλου έγραψε: «Σαν σήμερα πριν από πολλά χρόνια γεννήθηκε αυτό το παιδάκι, ήταν το πέμπτο στη σειρά από τα παιδιά του Μπάρμπα Γιάννη και της Κυρά Καλλιόπης. Ήρθε ανάποδα στη γέννα ο μπέμπης τους και ήταν και μεγάλος, 5,5 κιλά. Βόγκηξε η φουκαριάρα η Κυρά Καλλιόπη για να τον γεννήσει, παραλίγο να χάσει τη ζωή της».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μεγαλώνοντας έγινε το παρεάκι της, το στερνοπούλι της και η παρηγοριά της όταν τα άλλα παιδιά της είχαν πια φύγει από το σπίτι. Και το όνομα αυτού Αναστάσιος… Λίγο αργότερα τους έδωσε πολλές χαρές, το ίδιο έκανε και σε εμάς γιατί αυτός ο μπέμπης που κάποτε γεννήθηκε ανάποδα έμαθε να αντιμετωπίζει τον ανάποδο ετούτο κόσμο στα ίσια! Να ζήσεις γιατί είσαι πολύτιμος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νένα Χρονοπούλου-Μητροπούλου (@nena_xronopoulou)