Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Παντρεύονται; Το αινιγματικό VIDEO με το «μονόπετρο»!

Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Παντρεύονται; Το αινιγματικό VIDEO με το «μονόπετρο»!

Το ζευγάρι βρίσκεται για διακοπές στη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη βρίσκονται ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, όπως έκαναν γνωστό μέσα από αναρτήσεις τους στο Instagram.

Το βράδυ της Τρίτης 9 Αυγούστου, το ζευγάρι διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του νησιού και η πρώην παίκτρια του Survivor ανάρτησε διάφορα στιγμιότυπα από την έξοδό τους.

Σε ένα από αυτά η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναδημοσίευσε το κλιπ ενός φίλου του ζευγαριού, που απαθανάτισε την ίδια με τον τραγουδιστή να χορεύουν ένα από τα κομμάτια που έχει ερμηνεύσει. Στο βίντεο, έχει προστεθεί ένα εικονίδιο με ένα μονόπετρο και ένα ακόμη, με μπλε ματάκι. «Εμμμ» γράφει το story, χωρίς ωστόσο, να εξηγεί τον λόγο που υπάρχει το δαχτυλίδι αρραβώνων στο emoji.

Για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη αλλά και για τα σχόλια που έχει δεχτεί για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους, έχει μιλήσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε συνέντευξή της.

Η παίκτρια που έφτασε στον ημιτελικό του Survivor, είχε βρεθεί καλεσμένη- πέρυσι- στην εκπομπή «Love it», όπου είπε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή: «Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα.

Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε. Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο παιχνίδι, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος. Εγώ που βγήκα, έπαθα ένα μικρό σοκ. Θα βγάλει και κακία και αγάπη ο κόσμος. Εμένα δε με απασχολεί γιατί ζω το τώρα. Οκ, μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο σε ηλικία και να μην ήμουν ευχαριστημένη. Ή εκείνος να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού».

Στην πορεία της συνέντευξης, είχε περιγράψει τη γνωριμία τους, λέγοντας: «Ήμουν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο. Είχε live και έχω είχα ανεβάσει τον “Θυμό” της Πάολα που είχε πει. Και τον είχα κάνει tag. Μου απάντησε στο story μου και πήγα για καφέ την επόμενη μέρα και ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα να βγω έξω. Βγήκα και γνωριστήκαμε. Μετά βρεθήκαμε στην Αθήνα και βγήκαμε για ένα φαγητό και έτσι ξεκίνησε».

Το ζευγάρι κράτησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να ξεκινήσουν τα έπαθλα επικοινωνίας στο Survivor, οπότε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έβλεπε τα μηνύματα που της έστελνε ο σύντροφός της.