Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Επέστρεψε στα social media με δύο «καυτές» αναρτήσεις (ΦΩΤΟ)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Επέστρεψε στα social media με δύο «καυτές» αναρτήσεις (ΦΩΤΟ)

Μετράει αντίστροφα για τις διακοπές της

Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα αποχής από τα social media, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιστρέφει στα social media.

Η όμορφη αθλητικογράφος και παρουσιάστρια διαθέτει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχε αποφασίσει να κάνει ένα μίνι… detox από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως, πριν από δύο ημέρες, φαίνεται πως έκανε την… πρώτη της εμφάνιση με δύο αναρτήσεις-φωτιά καθώς η ίδια ποζάρει με σέξι διάθεση στο φωτογραφικό φακό.

«Μετράω αντίστροφα για διακοπές» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πού είχε… χαθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media.

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το κοινό της να τη ρωτά, όπως ήταν αναμενόμενό, τι της συνέβη. Έτσι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε επιστρέψει για λίγο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους τους λόγους πίσω από την αποχή της.

Σε βίντεο που δημοσίευσε, ακούγεται να λέει: «Καλησπέρα! Έχω ψιλοχαθεί από τα social, γιατί γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί παντού είναι πολύ στενάχωρη, οπότε αποφάσισα να μείνω για λίγο εκτός».

«Πέρα από αυτό, έχω και τη μετακόμιση των εταιρειών μου. Γίνεται ένας χαμός, αλλά όλα καλά. Είμαι εδώ, επανέρχομαι. Για εσάς που ρωτάτε, δεν έχει συμβεί κάτι, απλά γίνεται ένας πανικός στο γραφείο», συμπλήρωσε.