Αθηνά New York: Αγνώριστη η νικήτρια του Bachelor που θέλει καριέρα στο Χόλιγουντ – Δείτε πώς είναι σήμερα (ΦΩΤΟ)

Αθηνά New York: Αγνώριστη η νικήτρια του Bachelor που θέλει καριέρα στο Χόλιγουντ - Δείτε πώς είναι σήμερα (ΦΩΤΟ)

Η παίκτρια του Bachelor είχε κλέψει τις εντυπώσεις

Μπορεί να έχει περάσει καιρός από τότε που προβαλλόταν το ριάλιτι αγάπης του Alpha «The Bachelor» ωστόσο, η Αθηνά New York δεν μπορεί να ξεχαστεί.

Η παίκτρια του Bachelor είχε κλέψει τις εντυπώσεις τόσο λόγω της εμφάνισής της όσο και λόγω του χαρακτήρα της.

Μπορεί να μην είχε καταφέρει τότε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά μετά το τέλος του ριάλιτι, ωστόσο στέφθηκε νικήτρια.

Η Αθηνά New York όπως γνωρίζετε δεν ζει στην Ελλάδα αλλά στην Αμερική και η εξωτερική της εμφάνιση έχει αλλάξει τόσο πολύ που τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Η ίδια, συνεχίζει να κυνηγά το όνειρό της για μια καριέρα στο Hollywood καθώς όπως σίγουρα θα θυμάστε μας είχε συστηθεί μέσω του ριάλιτι ως ηθοποιός.

Θέλει να κάνει πραγματικότητα ό, τι έχει ονειρευτεί και αν κρίνουμε και από τις αναρτήσεις της που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τίποτα δεν την εμποδίζει και φυσικά τίποτα δεν την σταματά.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Παππάς είχε βρεθεί ανάμεσα στην Αθηνά και την Άννα, με την πρώτη να του κλέβει -τελικά- την καρδιά και τη δεύτερη να «πέφτει» στα πατώματα.

Εντύπωση είχε προκαλέσει το πρώτο μήνυμα της μεγάλης νικήτριας στο Instagram, όπου δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του Αλέξη Παππά.

«Σας κράτησα ένα μυστικό. Τους τελευταίους έξι μήνες δεν είχα τηλέφωνο. Συμμετείχα σε ένα τηλεοπτικό σόου στην Ελλάδα. Τώρα επέστρεψα και θα συνεχίσω να σας δίνω κίνητρο για να βγάλετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτό σας, και να σας υποστηρίζω με όποιο τρόπο μπορώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτό που είχε προκαλέσει εντύπωση, είναι πως δεν είχε κάνει καμία αναφορά στον Αλέξη Παππά, ούτε είχε επιλέξει να ανεβάσει κάποια φωτογραφία μαζί του. «Στους νέους μου φίλους, σας ευχαριστώ πολύ που με βλέπατε και με υποστηρίξατε σε αυτό το ταξίδι. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε όλους σας. Είμαι ενθουσιασμένη με τα μηνύματα που διαβάζω και θέλω να σας μιλήσω. Σας αγαπώ πολύ πολύ».

Η Αθηνά πάντως, είχε κλειστό το προφίλ της στο Instagram, όμως μετά το τέλος του «The Bachelor» το άνοιξε και μόλις είδαμε τις φωτογραφίες της, μείναμε με το στόμα ανοιχτό.