Τζούλια Γκουίν: H κούκλα Γερμανίδα ποδοσφαιρίστρια που την ήθελε το Playboy για γυμνή φωτογράφιση και αρνήθηκε – Γιατί είπε «όχι» (ΦΩΤΟ)

Τζούλια Γκουίν: H κούκλα Γερμανίδα ποδοσφαιρίστρια που την ήθελε το Playboy για γυμνή φωτογράφιση και αρνήθηκε - Γιατί είπε «όχι» (ΦΩΤΟ)

Η απίθανη ιστορία της με το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Γερμανίδα ποδοσφαιρίστρια και αρνήθηκε να φωτογραφηθεί γυμνή στο Playboy και δεν έπαιξε τελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Συγκεκριμένα, άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Τζούλια Γκουίν. Η 24χρονη ποδοσφαιρίστρια της Μπάγερν Μονάχου που είναι δεξί μπακ αλλά και αμυντικό χαφ παίζει εδώ και χρόνια στην Εθνική Γερμανίας και περίμενε πως και πως το Παγκόσμιο Κύπελλο της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας για να δείξει τις αρετές της.

Η Τζούλια λίγο καιρό πριν από την πρεμιέρα του Μουντιάλ δέχτηκε πρόταση από το Playboy της Γερμανίας να φωτογραφηθεί γυμνή στο εξώφυλλό του για να προωθήσει το ποδόσφαιρο γυναικών αλλά και το τουρνουά στη χώρα. Η νεαρή πρωταθλήτρια όμως αρνήθηκε.

Η Bild ανέφερε ότι το Playboy της έδινε ένα πολύ καλό ποσό για να δεχτεί αλλά και πάλι αρνήθηκε. Ο CEO του περιοδικού στη Γερμανία Φλοριάν Μποϊτίν δήλωσε: «Η Τζιούλια είναι μια εξαιρετική αθλήτρια και μια όμορφη νεαρή γυναίκα, επομένως είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα για το Playboy».

Η Τζούλια επέλεξε να μην πάρει τα λεφτά αλλά έμεινε και εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένας σοβαρός τραυματισμός που την ταλαιπωρεί εδώ και μήνες δεν την άφησε να ταξιδέψει στη Νέα Ζηλανδία.