Πώς είναι σήμερα ο Πάρις Καραγιαννόπουλος: Τραγουδούσε μαζί με την Άννα Βίσση το «Μαγκάβα Τουτ»! (VIDEO)

Πώς είναι σήμερα ο Πάρις Καραγιαννόπουλος: Τραγουδούσε μαζί με την Άννα Βίσση το «Μαγκάβα Τουτ»! (VIDEO)

Όπως δηλώνει, δεν χάθηκε «έτσι σε μια νύχτα»

Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ντουέτο με την Άννα Βίσση στο τραγούδι «Μάγκαβα Τουτ» που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.

Σήμερα, ο τραγουδιστής επανέρχεται στην δισκογραφία με το νέο του κομμάτι και η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» στο OPEN, o Πάρις Καραγιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από το ντουέτο με την Άννα Βίσση. Είχα παίξει τότε στα πρώτα 10 επεισόδια του σίριαλ «Ψίθυροι καρδιάς» και, επειδή ο Απόστολος Γκλέτσος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο (σ.σ. Καρβέλα) και την Άννα, τραγουδούσα εκεί στα γυρίσματα και μου λέει «για τραγούδα μας λίγο γιατί σε ακούω». Έτυχε να είναι εκεί και ο πατέρας μου και είπε: «μήπως μπορούμε να τον βοηθήσουμε τον μικρό;». Πήρε το κινητό στα χέρια του και πρόλαβα και είδα μόνο το όνομα «Νίκος». Σκέφτομαι από μέσα μου, «λες να είναι ο Καρβέλας;» και μου είπε πως είναι».

«Χτύπησε η καρδιά μου, τακ τακ, λέω «τι γίνεται τώρα;». Μετά δεν χάθηκα έτσι μέσα σε μια νύχτα. Όταν έκανα τον δίσκο με τον Νίκο και δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αυτό δεν μπορούσα να το καταλάβω γιατί δεν μιλούσα εγώ με κάποιον παραγωγό και τις εταιρείες. Δεν μπορούσα να μιλήσω εγώ, ο Νίκος Καρβέλας. Το μόνο που μου έλεγαν ήταν πως είναι μεγάλο το μπάτζετ».

«Έκανα εισαγωγές – εξαγωγές με την δουλειά μου, ξενοδοχειακοί εξοπλισμοί. Μετά από χρόνια όμως, επειδή βλέπω ότι αγαπάω και λατρεύω αυτό που κάνω, ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή» εξομολογείται, επίσης, ο Πάρις Καραγιαννόπουλος στη νέα του συνέντευξη. «Μέσα στον χώρο έχω αντιμετωπίσει ρατσισμό αλλά το έχω περάσει σαν να μην το άκουσα, σαν να μην το είδα, τίποτα. Ήταν όμως ενοχλητικό και πολύ βαρύ».