Εμπαπέ: «Ασταμάτητος» και εκτός γηπέδων – Οι αγκαλιές με την Κιμ πρώτα και ο σέξι χορός με την Κένταλ μετά (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Εμπαπέ: «Ασταμάτητος» και εκτός γηπέδων - Οι αγκαλιές με την Κιμ πρώτα και ο σέξι χορός με την Κένταλ μετά (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Απολαμβάνει τις διακοπές του στις ΗΠΑ

Το σήριαλ «Κιλιάν Εμπαπέ» «φουντώνει» αλλά αυτός συνεχίζει τις διακοπές του εκτός Ευρώπης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τον πιέζει να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2025 και τον «απειλεί» να τον αφήσει ελεύθερο και η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί με τους Ισπανούς να γράφουν ότι έχει συμφωνήσει μαζί του για πενταετές συμβόλαιο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ από την άλλη βρέθηκε για αρκετές ημέρες διακοπές στις ΗΠΑ και ήταν καλεσμένος του Μάικλ Ρούμπιν στο «λευκό πάρτι» της 4ης Ιουλίου στα Χάμπτονς.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής φόρεσε τα λευκά του πήγε στο πάρτι όπου ήταν καλεσμένοι μεταξύ άλλων οι Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ, Jay-Z και Μπιγιονσέ, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Κέβιν Χαρτ, Γουίνι Χάρλοου.

Εκεί ήταν και η Κιμ Καρντάσιαν με την οποία φωτογραφήθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα είπαν αρκετές φορές στην διάρκεια της βραδιάς.

Μετά το σούπερ μόντελ Κένταλ Τζένερ και ο Γάλλος αστέρας του ποδοσφαίρου Κίλιαν Εμπαπέ εθεάθησαν να χορεύουν μαζί όλη τη νύχτα, πυροδοτώντας φήμες για κάποιο ερωτικό ειδύλλιο.

Στο πάρτι, το οποίο είχε κώδικα ενδυμασίας το λευκό χρώμα, παρευρέθηκαν οι μεγαλύτερες διασημότητες του κόσμου, όπως η Μπιγιόνσε, ο Jay-Z και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ήταν μια πλουσιοπάροχη εκδήλωση γεμάτη μουσική, ποτά και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

@papibrum kendall dancing w/ kylian mbappè LORD HAVE MERCY #kendalljenner #mbappe #kylianmbappé #michaelrubin #foryou #allwhiteparty #foryoupage #viral #fyp #blowthisup #psg #mbappè #realmadrid ♬ original sound – MSZ®

Η Κένταλ Τζένερ έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα βαθύ λευκό μίνι φόρεμα, που ταίριαζε απόλυτα με το λευκό θέμα του πάρτι. Ο Εμπαπέ, ο 24χρονος ταλαντούχος παίκτης της Paris Saint-Germain F.C. και αρχηγός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τήρησε επίσης τον ενδυματολογικό κώδικα, προσθέτοντας στη γοητεία της εκδήλωσης. Στην πίστα χορού, η οποία ήταν στολισμένη με τεράστιες ντισκομπάλες, μαγνήτισαν τα βλέμματα ο ποδοσφαιριστής και το σούπερ μόντελ.

Αυτή η συνάντηση μεταξύ της Τζένερ και του Εμπαπέ δεν ήταν η πρώτη τους αλληλεπίδραση. Τον Μάρτιο, η Τζένερ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στο Παρίσι. Εντυπωσιασμένη από το ταλέντο του, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Εμπαπέ το οποίο τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών. Αυτή η προηγούμενη σύνδεση είχε ηγείρει ερωτηματική γύρω από τη σχέση τους.

Πάντως, η Τζένερ φημολογείται ότι είναι σε σχέση εδώ και κάποιον καιρό με τον Πορτορικανό ράπερ Bad Bunny. Ο Εμπαπέ, με τη σειρά του, είχε συνδεθεί στο παρελθόν με το μοντέλο Ινές Ράου, την πρώτη ανοιχτά τρανσέξουαλ playmate του μήνα του Playboy.