Ζέτα Μακρυπούλια: «Ξαναχτυπά» με νέες δηλώσεις-φωτιά για την αεροπορική εταιρεία – Αποκάλυψε γιατί την… διέσυρε δημόσια

Ζέτα Μακρυπούλια: «Ξαναχτυπά» με νέες δηλώσεις-φωτιά για την αεροπορική εταιρεία - Αποκάλυψε γιατί την... διέσυρε δημόσια

Το σχόλιο που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια

Η Ζέτα Μακρυπούλια, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στα Κινηματογραφικά Βραβεία Ίρις, μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια, τη συνεργασία της με τον Χρήστο Λούλη και το πολύκροτο περιστατικό με την αεροπορική εταιρεία.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Χρήστο Λούλη δήλωσε: «Περάσαμε πολύ ωραία, γνωριστήκαμε επιτέλους, δεθήκαμε πολύ. Έχουμε κοινό χιούμορ και ματιά σε κάποια πράγματα και αυτό είναι βολικό, ωραίο, ευχάριστο».

«Το άκουσα και εγώ αυτό, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προς το παρόν θα κάνουμε το “Ρουκ-Ζουκ”. Και για σειρά θα δούμε ίσως πιο μετά…», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια για τα τηλεοπτικά της πλάνα και τη φήμη ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του «Your Face Sounds Familiar».

Τέλος, σε ερώτηση για την αντίδραση της στο περιστατικό με την αεροπορική που είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν από λίγο καιρό, η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε: «Αν στεναχωρήθηκα με ρωτάς; Όχι ένιωσα καλά, ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που το έκανα. Ό, τι παραπλήσιο πήγε να γίνει, δεν με αφορά. Αλλά έμαθα ότι γίνονται πια ανακοινώσεις. Από τη συγκεκριμένη (εταιρεία) δεν θα ξαναχάσω πτήση, από άλλη θα δούμε».