Γαρυφαλιά Καληφώνη: Πιο έρωτας… πεθαίνεις – Ο Χρήστος Μάστορας της έγραψε τραγούδι, πότε θα κυκλοφορήσει (VIDEO)

Γαρυφαλιά Καληφώνη: Πιο έρωτας... πεθαίνεις - Ο Χρήστος Μάστορας της έγραψε τραγούδι, πότε θα κυκλοφορήσει (VIDEO)

«Το τραγούδι που θα αφιέρωνα στην κοπέλα μου δεν έχει βγει ακόμα» είπε ο Χρήστος Μάστορας

Ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» Χρήστος Μάστορας, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε σε μια κακή στιγμή που θα ήθελε να ξεχάσει, ενώ αποκάλυψε και ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει τραγούδι αφιερωμένο στη σύντροφό του, Γαρυφαλιά Καληφώνη.

«Υπάρχει μία στιγμή μου, που είχε παίξει παντού και θέλω να την διαγράψω από τη χρονιά που πέρασε, άλλα δεν θέλω να αποκαλύψω ποια. Είχε μοιραστεί σε όλο το Πανελλήνιο. Δεν μου αρέσει να προσπερνώ τις κακές μου στιγμές γιατί μου δίνουν έμπνευση. Δεν είναι συμβουλή, αλλά μου αρέσει να ζω τα πατώματά μου και να εμπνέομαι από αυτά» τόνισε ο Χρήστος Μάστορας.

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Θάνος Λάιτσας σχολίασε πως, «οι άσχημες στιγμές δεν πρέπει να διαγράφονται γιατί σε βοηθούν στο μέλλον».

Για μία κακή στιγμή του μίλησε και ο Κώστας Μαυρογέννης. «Μία κακή στιγμή της χρονιάς που θα ήθελα να διαγράψω είναι το λουμπάγκο που έπαθα πριν την πρεμιέρα μας», ανέφερε.

Όσον αφορά για το τι τραγούδι θα αφιέρωνε στη σύντροφό του ο frontman του συγκροτήματος, είπε: «Το τραγούδι που θα αφιέρωνα στην κοπέλα μου δεν έχει βγει ακόμα. Έχει γραφτεί όμως και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο» αποκάλυψε και συνεχίζοντας τις εξομολογήσεις πρόσθεσε:

«Το Crayon (στο video clip του οποίου συμπρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή) είναι τραγούδι που το εμπνευστήκαμε από την ιστορία ενός φίλου μας. Όλα μου προκαλούν άγχος στις πρεμιέρες. Θα ήθελα να μην έρχονται οι γονείς, οι συνάδελφοι, και οι μάνατζερ».