Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασε – Το αμύθητο ποσό που κοστίζει (VIDEO)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασε - Το αμύθητο ποσό που κοστίζει (VIDEO)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνδυάζει τις διακοπές του με επενδύσεις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται εδώ και μέρες για διακοπές στην χώρα μας και μάλιστα έχει επιστρέψει και στις ατομικές προπονήσεις ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (25/8 έως 10/9).

Ο Greek Freak συνδυάζει τις διακοπές του με επενδύσεις. Τελευταία του κίνηση ήταν η επένδυση στην αγορά ενός φουτουριστικού συγκροτήματος στο Παλαιό Ψυχικό, σε ένα οικόπεδο 1.500 τ.μ.. Το εντυπωσιακό «διαστημικό» συγκρότημα ολοκληρώθηκε μόλις πριν μερικές ώρες.

Ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται ήδη σε διαδικασία μετακόμισης. Όλη του η οικογένεια θα μετακομίσει στο συγκρότημα, όχι μόνο ο Γιάννης η σύντροφός του και τα παιδιά τους, αλλά και τα αδέρφια του και η μητέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πρόκειται για ένα φουτουριστικό κτίριο στο Ψυχικό, πλήρως ηλεκτρονικό. Εδώ δεν θα μείνει μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του, αλλά και τα αδέλφια και η μητέρα του. Ένα σπίτι που φτάνει σε αξία τα 10 εκατ. ευρώ, το 1/8 των χρημάτων που έβγαλε πέρυσι. Είναι 1.500 τ.μ. το οικόπεδο και τα διαμερίσματα ίσως φτάνουν τα 5.000 τ.μ..