Μιχάλης Ζαμπίδης: Ντύθηκε γαμπρός πλάι στην καλλονή αγαπημένη του (ΦΩΤΟ)

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ντύθηκε γαμπρός πλάι στην καλλονή αγαπημένη του (ΦΩΤΟ)

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου  έλαμπαν από ευτυχία

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου παντρεύτηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Μάλιστα, το ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει παράλληλα τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και η σύζυγος του μετρούν ήδη τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και σήμερα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία λίγων φίλων και συγγενών τους. Στη συνέχεια βαπτίστηκαν οι δίδυμες κόρες τους, οι οποίες ήρθαν στη ζωή τον Μάιο του 2022 για να επισφραγίσουν με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους.

Όπως παρακολουθούμε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Tlife, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου  έλαμπαν από ευτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια των δυο μυστηρίων στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ντύθηκε γαμπρός πλάι στην καλλονή αγαπημένη του (ΦΩΤΟ) Μιχάλης Ζαμπίδης: Ντύθηκε γαμπρός πλάι στην καλλονή αγαπημένη του (ΦΩΤΟ) Μιχάλης Ζαμπίδης: Ντύθηκε γαμπρός πλάι στην καλλονή αγαπημένη του (ΦΩΤΟ)