Χιου Χέφνερ: Ο bisexual γιος του κάνει στριπτίζ στο OnlyFans για να αγοράζει… κάρτες Pokemon (VIDEO)

Χιου Χέφνερ: Ο bisexual γιος του κάνει στριπτίζ στο OnlyFans για να αγοράζει... κάρτες Pokemon (VIDEO)

Αυτό που κάνει στο OnlyFans, είναι κάτι που… δεν εκτιμάει ιδιαίτερα η σύζυγός του

O γιος του Χιου Χέφνερ, Μάρστον Χέφνερ, αποκάλυψε πως άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans για έναν πολύ… ιδιαίτερο λόγο. Σε συνέντευξή του στην Page Six, ανέφερε πως αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, γιατί θέλει να επενδύσει στην συλλογή του από… κάρτες του Πόκεμον!

Ο 33χρονος που είναι παντρεμένος με την Αννα Λαμπροπούλου και δηλώνει bisexual, τόνισε πως ο λογαριασμός επί της ουσίας θα τον βοηθήσει στο να αποκτήσει «μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια στο μέλλον». Σύμφωνα με τον ίδιο, στον λογαριασμό του στο OnlyFans κάνει στριπτίζ για όσους πληρώνουν, κάτι που… δεν εκτιμάει ιδιαίτερα η σύζυγός του, η οποία μάλιστα περιμένει το πρώτο τους παιδί!

«Δεν βρίσκω κάτι το κακό με το γυμνό και την σεξουαλικότητα. Αν κάποιος θέλει να βγάζει λεφτά από αυτό, καλά κάνει» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πως θα αισθανόταν αν η σύζυγός του (που είναι αντίθετη) έπραττε το ίδιο, απάντησε: «Δεν θα είχα πρόβλημα. Αν θα ήθελε να αρχίσει μία ανοιχτή σχέση (με άλλον), θα το συζητούσαμε. Αν θέλει να κάνει κάτι σεξουαλικό πάλι θα το συζητούσαμε. Πάντα συζητάμε για αυτά τα θέματα».