Νικολαΐδου: Όταν η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη «έπαιζε» δίπλα στην Άννα Βίσση (VIDEO)

Ερωτευμένος ξανά ο Ντέμης Νικολαΐδης - Δείτε την κατά 10 χρόνια νέοτερη σύντροφό του (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου και δυο τους εμφανίστηκαν για πρώτη φορά δημόσια μαζί, στη φιέστα της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (14/5).

Το ζευγάρι σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, γνωρίστηκε στο τέλος του 2022 μέσω κοινών φίλων και από τότε είναι μαζί, ενώ πριν από λίγο καιρό πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί, στο ίδιο σπίτι.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος», λέει πηγή στο περιοδικό. Οι δικοί τους άνθρωποι λένε, μάλιστα, ότι η σχέση τους βασίζεται στον «αλληλοθαυμασμό και στον αλληλοσεβασμό».



Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, περίπου 10 χρόνια νεότερη από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο και εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία ένδυσης. Είναι μία από τις πιο στενές φίλες της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και της Μαριλού Κόζαρη, μέλλουσας συζύγου του Πάνου Μουζουράκη.

Όταν έπαιζε δίπλα στην Άννα Βίσση





Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έχει περάσει και από την τηλεόραση, όταν ήταν σε μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα, την έχουμε δει σε μια σειρά του ΑΝΤ1, όπως θύμισε το «Πρωινό μας», τη σειρά «Καληνύχτα μαμά». Μάλιστα, έχει παίξει και με την Άννα Βίσση.