Δάντης: «Ο Λεξ είναι ο αντίστοιχος Πανούσης»

Δάντης: «Ο Λεξ είναι ο αντίστοιχος Πανούσης»

Τι είπε ο Χρήστος Δάντης για τον Λεξ

Καλεσμένος στο talk show του Mega «Έλεος!» που παρουσιάζουν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης, ήταν χθες το βράδυ ο Χρήστος Δάντης.

Μεταξύ των όσων είπε ο γνωστός τραγουδιστής, ήταν και η αναφορά του στην σύγχρονη εποχή όπου «βιώνουμε την πιο σαρκική εποχή που είναι προτιμότερο να έχεις ωραίο σώμα και από μέσα να είσαι άδειος. Μετράει πρώτα η ομορφιά, πρώτα το κορμί και μετά τη φωνή. Υπάρχει μια υποτίμηση του λαϊκού τραγουδιού», ενώ ρωτήθηκε και αν θα συνεργαζόταν με κάποιον τράπερ.

«Θα συνεργαζόμουν με τράπερ ακόμα και εάν είχε υβριστικό στίχο. Γίνεται on demand. Είναι ανάγκη του κόσμου να το ακούσει περισσότερο και όχι τόσο του δημιουργού. Είναι μια επανάσταση. Όταν εμείς στα 16 ακούγαμε τον Τζιμάκο «στις βουλής τα έδρανα αν και εγώ να έκλανα» με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες , ήταν κάτι που το ζητούσαμε εμείς. Το είχαμε ανάγκη. Υπήρχαν και άλλα πιο ακραία», απάντησε μεταξύ άλλων.

Τότε η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε αν υπάρχει σήμερα κάτι αντίστοιχο, με τον Χρήστο Δάντη να τονίζει: «Κοίτα ο ΛΕΞ είναι μια καλλιτεχνική προσωπικότητα τέτοια, απλά ίσως είναι λιγότερες λόγω της εποχής».