Χρίστος Αντωνιάδης για Δύο Ξένους: «Χώρισα τότε με την κοπέλα μου λόγω των ερωτικών σκηνών με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου» (VIDEO)

Χρίστος Αντωνιάδης για Δύο Ξένους: «Χώρισα τότε με την κοπέλα μου λόγω των ερωτικών σκηνών με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου» (VIDEO)

Δείτε όσα είπε

Ο Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για την καριέρα του, τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο Ξένοι», αλλά και για τη γνωριμία και τη σχέση του με την σύζυγό του.

Ο γνωστός τραγουδιστής αρχικά αναφέρθηκε στα πρώτα του χρόνια στον χώρο της μουσικής: «Όταν είπα στις δισκογραφικές ότι θα γράφουμε το όνομα μου Χρίστος, τους φάνηκε παράξενο, αλλά κάπως ιντριγκαδόρικο τέχνασμα για τα εξώφυλλα. Στους πρώτους δίσκους, γράφαμε το όνομά μου με κεφάλαια γράμματα και το «ι» μικρό με τόνο, για να ξεχωρίζει. Έκανα διάλειμμα από το τραγούδι, γιατί αισθάνθηκα ότι βαρέθηκα και με βαρέθηκαν. Δεν μπορούσα να δουλέψω με τους όρους που ήθελα. Καβάλησα το καλάμι αλλά σε διαχειρίσιμο βαθμό. Για ένα μεγάλο διάστημα, ντρέπομαι που το λέω, αλλά αργούσα στα μαγαζιά. Άλλαξα τρόπο σκέψης, όταν είδα ότι δεν μου εξέφραζαν το ίδιο ενδιαφέρον με παλιά και είπα «πάρ’το αλλιώς».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν τον μπερδεύουν ποτέ με κάποιον άλλον τραγουδιστή, ο Χρίστος Αντωνιάδης απάντησε: «Στην αρχή με μπέρδευαν με τον Αντώνη Ρέμο. Όταν συμμετείχα στην σειρά «Δύο Ξένοι», όμως, σταμάτησαν να με μπερδεύουν».





Ο τραγουδιστής είπε στη συνέχεια: «Ο ρόλος μου στους «Δύο Ξένους» ήταν για άλλον τραγουδιστή. Δεν μπόρεσε τελικά και πήγα εγώ. Τα πετυχημένα σίριαλ εκείνη την εποχή έκαναν 70% τηλεθέαση και αυτομάτως, όποιος εμφανιζόταν σε εκείνες, είχε αναγνωρισιμότητα. Στην αρχή ένιωθα πολύ αμήχανα με τα φιλιά με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ήταν μια σκηνή που έχει έρθει στο καμαρίνι μου και εγώ έπεφτα πάνω της με πολύ προσοχή. Την γυρίσαμε πολλές φορές και μου έλεγαν «χούφτωσε την». Eίχα κοπέλα στα γυρίσματα των «Δύο Ξένων». Έπειτα, από ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως αντέδρασε η κοπέλα του σε αυτές τις σκηνές ο τραγουδιστής απάντησε ότι «τσαντίστηκε και δυστυχώς χωρίσαμε».

Για το πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, είπε: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε στα μπουζούκια. Ήταν σε ένα τραπέζι, ανταλλάξαμε κάποια βλέμματα και της ζήτησα το τηλέφωνό της. Ήμουν ανήσυχο και ελεύθερο πνεύμα και δεν είχα σκοπό να παντρευτώ. Έγινε κατόπιν πιέσεων. Επενέβησαν οι γονείς και δώσαμε λόγο. Κάναμε εξωσωματική. Την πρώτη φορά δεν πέτυχε και είχαμε κλάματα, αλλά τα καταφέραμε τη δεύτερη. Είναι δύσκολο να έχεις δίδυμα. Έχεις μερικές στιγμές ανείπωτης χαράς, γιατί όταν σου γελούν, σου γελάει ο κόσμος. Περάσαμε κρίσεις στη σχέση μας με την σύζυγό μου. Η διαφορά ηλικίας έχει τα καλά, αλλά και τα κακά της. Μερικές φορές όσο και να θες να συνεννοηθείς, δεν μπορείς. Θέλει δουλίτσα, θέλει συνεχή δουλίτσα και από τους δύο».