Τριαντάφυλλος για Survivor: «Δεν ισχύει το βίντεο με το φαγητό»

Survivor: «Εσφαξε» τον Ρουβά ο Τριαντάφυλλος για τον καυγά Αρη-Τάκη - Δείτε τι δημοσίευσε (ΦΩΤΟ)

Πώς σχολίασε τις εξελίξεςι

Για το Survivor μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα ο Τριαντάφυλλος προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Ο τραγουδιστής σχολίασε τις εξελίξεις αλλά και το βίντεο που δείχνει τους παίκτες να τρώνε και έχει προκαλέσει σάλο.

«Επειδή το αγαπώ το Survivor, προσπαθώ κι εγώ να το βοηθήσω. Εάν δεν κάναμε κι εμείς τα στόρι, θα έκανε 8%. Τώρα κάνει 14-15%, εντάξει το βοηθήσαμε λίγο. Δεν έχω μετανιώσει που δεν πήγα», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Από τη στιγμή που τα παιδιά μπορούν να βρουν φαγητό να φάνε ή τηλέφωνο να πάρουν, δεν φταίνε σε τίποτα. Η παραγωγή πρέπει ή να μαντρώσει κάπως τη ζούγκλα γύρω-γύρω ή να υπάρχουν 100 σεκιούριτι αντί για 2-3», σχολιάζει για τη διπλή αποβολή των Γκότση-Πιλίδη.

Τι απαντά για το περιστατικό με το βίντεο που δείχνει τους παίκτες του Survivor 2021 να παίρνουν φαγητό σε πακέτο;

«Δεν είναι πριν το αγώνισμα αυτό, αυτό είναι υπέρ της παραγωγής. Όταν ήμασταν στο fake camp, δεν είχαμε τις προμήθειες για να φάμε και αυτό μας το συμπλήρωνε η παραγωγή. Αυτό ήταν. Τώρα κάποιος που έφυγε από εκεί ή τον έδιωξαν έβγαλε αυτό το βίντεο για «λάσπη». Δεν είναι έτσι όμως», ξεκαθαρίζει ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε και την αναφορά του Σπύρου Μαρτίκα στο πρόσωπό του σε πρόσφατο συμβούλιο του Survivor.

«Όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση που είναι 7 χρονών, πάει Δημοτικό και το ρωτάνε τα άλλα παιδάκια: γιατί ο μπαμπάς σου είναι άρρωστος, τι έχει; Εκεί τρελαίνομαι, γυρίζει το μάτι μου, δεν ξέρω ποιος είναι, θα τον φάω ζωντανό. Δηλαδή, Μαρτικάκο, πραγματικά, δεν το λες αυτό. Πες κάτι άλλο. Τι «άρρωστος»; Άρρωστος είσαι και φαίνεσαι ρε φίλε», αναφέρει ο τραγουδιστής.

«Αυτά τους βάζει ο αρχισυντάκτης να τα πουν, γιατί δεν έχω πάει. Το όνομά μου έχει ειπωθεί εκατό φορές εκεί. Πληρώστε με και βάλτε και το όνομά μου και παλιά στιγμιότυπα», σημειώνει ο Τριαντάφυλλος, ενώ επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του Κώστα Παπαδόπουλου για την κακή συμπεριφορά δύο στελεχών του Survivor προς τους παίκτες.