Πρώην παίκτρια της Φάρμας άνοιξε Only Fans (VIDEO)

Πρώην παίκτρια της Φάρμας άνοιξε Only Fans (VIDEO)

Έχει μείνει αξέχαστη για το μπάνιο που έκανε στο ριάλιτι

Το Only Fans φαίνεται ότι έχει τεράστια απήχηση και όλο και περισσότεροι σπεύδουν να δημιουργήσουν λογαριασμούς. Μία εξ αυτών είναι και μία πρώην παίκτρια της Φάρμας.

Πρόκειται για την Κρίστυ Λυκοπούλου, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσω της Φάρμας του ANT1. Η fitness coach έχει μείνει αξέχαστη για το μπάνιο που έκανε στο ριάλιτι, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό.

 


Η εκρηκτική fitness coach ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι δημιούργησε λογαριασμό στο Only Fans, στο οποίο θα δημοσιεύει φωτογραφίες με μαγιό.

Ποια είναι η Κρίστυ Λυκοπούλου

Η Κρίστυ Λυκοπούλου είναι από τη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα 5 της έπαιζε θέατρο. Αν και σπούδασε στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα, τα κατάφερε και συνέχισε στη δραματική σχολή Ίασμος Αθηνών.

Όσο σπούδαζε υποκριτική, παράλληλα δούλευε σαν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά, ο θάνατος του πατέρα της όμως την ανάγκασε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή της, αφού από 12 ετών ξεκίνησε στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Πλέον ασχολείται επαγγελματικά με την γυμναστική.