Super Κική για Μαριλού Ρεπαπή: «Μία θειά, μια πανελατζού…» (VIDEO)

Super Κική για Μαριλού Ρεπαπή: «Μία θειά, μια πανελατζού…» (VIDEO)

Σκληρή απάντηση

Με βίντεο μέσω InstaStory απάντησε η Super Κική στα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου για εκείνη και το βίντεο που ανήρτησε και αφορούσε ηλικιωμένους.

Η γνωστή influencer απάντησε με σκληρή γλώσσα στην Μαριλού Ρεπαπή, η οποία κάλεσε την Super Κική να σέβεται τους γύρω της και πιο πολύ τους ηλικιωμένους.

Η Super Κική, μέσα από το βίντεό της, εξήγησε ότι έκανε χιούμορ, όπως άλλωστε, συνηθίζει στα περισσότερα stories που ανεβάζει.

«Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου την οποία πολύ συμπαθώ και αγαπώ γιατί ξέρω… δεν είμαι χαζή, ήταν με θεια πανελατζού εκεί πέρα ξανθιά, η οποία πήρε το βίντεο μου και με έκραζε… ξέρεις το βίντεο που είχα κάνει μέσα στο αμάξι για τους γέρους και τις γριές που ήταν ξεκάθαρα κωμικό, δεν εννοώ ότι πατάω γέρους και γριές, αλλά ταυτίστηκε; Ποιος ξέρει;

Φιλενάδα, αν δεν δεν έχεις θέματα και θες να τραβήξεις την προσοχή – πιάνεις καταρχάς χώρο – το ξέρεις, έτσι; Κάνω τη δουλειά σου αυτή την στιγμή. Λοιπόν, αν δεν έχεις θέματα να μου στέλνεις, καμιά κακία δεν κρατάω εγώ. Να μου πεις: Κικάρα μου δώσε μου ένα θέμα να κάνω την καλή σήμερα στον κόσμο που με βλέπει, στις γριές κυρίως μπας και γίνω και εγώ κάποια στιγμή η Μπακοδήμου και εγώ θα σου βρω γιατί είμαι πολύ έξυπνη», ανέφερε η Super Κική.

Βίντεο: Το story της Super Κικής