Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω δεχτεί εργασιακό bullying κι έχω ζοριστεί πολύ»

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω δεχτεί εργασιακό bullying κι έχω ζοριστεί πολύ»

Τι είπε για το ρόλο του ως πατέρας

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο bullying και τον ανταγωνισμό που είχε βιώσει στο παρελθόν.

 

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη γυναίκα του, Φρόσω Κορρού που ασχολείται με τη σκηνοθεσία, αλλά και την ξαφνική φήμη, που απέκτησε από τη σειρά «10 λεπτά κήρυγμα».

 

«Με τη γυναίκα μου συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι ένα εκρηκτικό μείγμα. Τη ξαφνική αναγνωσιμότητα, την αντιμετώπισα πολύ κουλ. Κατάλαβα ότι την κάνει το μέσο και όχι εγώ», είπε αρχικά.

 

Θυμήθηκε μάλιστα, ένα συμβάν στο παρελθόν, όπου η φήμη του τον βοήθησε. «Γυρνούσα από ένα ταξίδι χωρίς χρήματα και ξαφνικά, μου λέει ένας “εσείς δεν είστε;”. Μου έβγαλαν καμπίνα και μου κέρασαν και το δείπνο. Εγώ γενικά, στη ζωή μου είμαι πιο μετρημένος, δεν είμαι τόσο εξωστρεφής», δήλωσε.

Όπως ανέφερε αργότερα, οι δυσάρεστες καταστάσεις δεν έχουν λείψει ούτε από τη δική του ζωή. Στο παρελθόν, είχε δεχτεί εργασιακό εκφοβισμό, γεγονός που όπως παραδέχεται, τον δυσκόλεψε.

«Έχω δεχτεί εργασιακό bullying. Έχω ζοριστεί πολύ. Βίωσα και πολύ ανταγωνισμό, και από άνδρες και από γυναίκες. Είμαι κι εγώ ανταγωνιστικός και το εμπνέω», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για την κόρη του κι εξήγησε τι αλλαγές έφερε στη ζωή του.

«Η κόρη μου είναι 4 χρονών τώρα. Νομίζω πως ο ρόλος του πατέρα με έκανε να εκτιμάω τα όρια», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.